Slow & Low, ofereix sempre sorpreses, que el converteixen en un lloc recomanable, tot i que aquesta vegada, no va ser de les de sortir-ne exciteds, tal com havia passat en ocasions anteriors.
Vam anar a Slow & Low, en una nova trobada del grup 3(o+)aTaula. Igual que l’anterior a Windsor, de cara a ressuscitar la nostra «Guia», aturada fa mesos per la pandèmia.
La idea era definir conceptes, del que serà el nou «Llistat de restaurants recomanats per 3(o+)aTaula» i de rebot, verificar l’estat actual de Slow & Low.
En un anterior post, afirmava que ens havia encantat, que havia evolucionat i que ja «no prometia, sinó que era una realitat». En aquesta darrera ocasió, tot i que pel que fa als plats que van anar arribant, no hi havia res a criticar, la satisfacció global va ser menor.
En els apartats posteriors, intentaré desgranar els perquès.
Que ofereixen a Slow & Low
L’oferta es redueix a un menú amb 14 elaboracions, a un preu actual de 68 €. I en dies feiners de dimarts a dijous, ofereixen també un menú «executiu», amb tres plats, unes postres i «beguda» per 35 €.
Vam demanar l’opció de 14 serveis, però no vam fotografiar el llistat de plats, perquè just el dia anterior, estaven àmpliament detallats a la seva web. I en conseqüència no vam apuntar les descripcions «quilomètriques» de cada un dels serveis. I això va resultar un problema ?.
Quins plats va anar arribant
Els veureu tot seguit, però resulta que a la seva web ha desaparegut el llistat de plats i ara es limiten a mostrar,
Una mica com aquells menús bàsics de feiner que els descriuen com «primer plato, segundo y postres» ??. I que consti que els dies abans d’anar, ho detallaven i ara de fa dies, tenen la web sense cap enllaç a la descripció del menú.
Per tant, aquí teniu les «catorze» elaboracions, on cada una d’elles tenia una descripció de dos línies, que ara, passades dos setmanes, hem oblidat els detalls. I per dir-les a mitges, opto pel silenci ?.
Postres i vins a Slow & Low
Aquests van ser les postres que incloïa el menú, tot i que la segona imatge podria anar a la secció petits fours.
La carta de vins, no és massa llarga, però molt correcte. Bastants vins de proximitat i ben triats, tot i que ja assumeixo que això és subjectiu. En aquesta ocasió, vam optar per la carinyena de Coca Fitó.
Conclusions Reflexions
Aquesta vegada, no vam sortir de Slow & Low, igual de convençuts que en ocasions anteriors. De fet, si en les anteriors visites les percepcions fossin les d’aquesta, no estaria en la llista de llocs recomanats de 3(o+)aTaula.
El que va arribar a la taula, estava prou bé, però el servei va fluixejar. I ja quan no hi ha empatia, també s’ha de dir que ens sobraven les explicacions quilomètriques de cada plat, i més quan són recitades de manera robotitzada.
No som pas d’allargar sobretaules i si vam acabar tard, no era pas culpa nostra, sinó del seu ritme de servei. Nosaltres a les 14 h, estàvem a la taula. I quan veus que el servei va plegant i has d’esforçar-te per cercar un cambrer, per demanar una cosa tan evident com «volem cafè», ja dona mal rotllo.
És possible, que no fos un bon dia al lloc i tot i que personalitzo poc els restaurants, no recordo en entrar, haver vist a la cuina oberta l’equip de cuina habitual. I dos fets a posteriori, ens van generar dubtes.
El primer és que era el dia de la gal·la Michelin i molts cuiners s’hi desplacen. El segon és que ens vam assabentar, que just pocs dies després, van anul·lar les reserves per «malaltia» de personal de la plantilla.
En conseqüència, tot i que en tenim bon record i els plats van arribar bé, aquest cop no vam sortir de Slow & Low fent palmes com en altres ocasions. Esperem que sigui només un mal dia.
I aquí teniu el tiquet, que correspon a QUATRE comensals. Els 65 € que val el menú, més algunes begudes, van fer un total de 88,80 € per persona. RQP correcta, atès la complexitat d’alguns plats.
RESUM a Slow & Low
- Un lloc en aparença senzill, però molt ben dissenyat
- Amb menús tancats
- Molt bona cuina i amb capacitat de sorprendre
- El recomanem, tot i que aquest cop no fos igual d’exitós
Si voleu veure quins altres restaurants tinc publicats de la zona Eixample Esquerra, feu clic a,
Es veu molt de producte del mar que segurament justifica el preu.
A veure si a la propera torna a ser més satisfactori!
Salut!
A veure… de moment no el retirem de la llista de «recomanats 3aTaula», que estem reactivant de cara a gener.
Però tot i que a un lloc cal donar-li diferents oportunitats, pels que paguem el tiquet, fa una mica de mandra tornar «a veure si han millorat»
Salut!!