Slow & Low, ofereix sempre sorpreses, que el converteixen en un lloc recomanable, tot i que aquesta vegada, no va ser de les de sortir-ne exciteds, tal com havia passat en ocasions anteriors.

Slow & Low

Calle Compte Borrell 119,

slowandlowbcn.com/

Tel.: 936 25 45 12

Slow & Low entrada

 

Vam anar a Slow & Low, en una nova trobada del grup 3(o+)aTaula. Igual que l’anterior a Windsor, de cara a ressuscitar la nostra «Guia», aturada fa mesos per la pandèmia.

La idea era definir conceptes, del que serà el nou «Llistat de restaurants recomanats per 3(o+)aTaula» i de rebot, verificar  l’estat actual de Slow & Low.

En un anterior post, afirmava que ens havia encantat, que havia evolucionat i que ja «no prometia, sinó que era una realitat».  En aquesta darrera ocasió, tot i que pel que fa als plats que van anar arribant, no hi havia res a criticar, la satisfacció global va ser menor.

En els apartats posteriors, intentaré desgranar els perquès.

Que ofereixen a Slow & Low

L’oferta es redueix a un menú amb 14 elaboracions, a un preu actual de 68 €. I en dies feiners de dimarts a dijous, ofereixen també un menú «executiu», amb tres plats, unes postres i «beguda» per 35 €.

Vam demanar l’opció de 14 serveis, però no vam fotografiar el llistat de plats, perquè just el dia anterior, estaven àmpliament detallats a la seva web. I en conseqüència no vam apuntar les descripcions «quilomètriques» de cada un dels serveis. I això va resultar un problema 😅.

Quins plats va anar arribant

Els veureu tot seguit, però resulta que a la seva web ha desaparegut el llistat de plats i ara es limiten a mostrar,

Una mica com aquells menús bàsics de feiner que els descriuen com «primer plato, segundo y postres» 😂😂. I que consti que els dies abans d’anar, ho detallaven i ara de fa dies, tenen la web sense cap enllaç a la descripció del menú.

Per tant, aquí teniu les «catorze» elaboracions, on cada una d’elles tenia una descripció de dos línies, que ara, passades dos setmanes, hem oblidat els detalls. I per dir-les a mitges, opto pel silenci 😇.

Slow & Low cocktail

Slow & Low escopinyes

Slow & Low taco

Slow & Low calamar

Slow & Low moll

Postres i vins a Slow & Low

Aquests van ser les postres que incloïa el menú, tot i que la segona imatge podria anar a la secció petits fours.

La carta de vins, no és massa llarga, però molt correcte. Bastants vins de proximitat i ben triats, tot i que ja assumeixo que això és subjectiu. En aquesta ocasió, vam optar per la carinyena de Coca Fitó.

Conclusions Reflexions 

Aquesta vegada, no vam sortir de Slow & Low, igual de convençuts que en ocasions anteriors. De fet, si en les anteriors visites les percepcions fossin les d’aquesta, no estaria en la llista de llocs recomanats de 3(o+)aTaula.

El que va arribar a la taula, estava prou bé, però el servei va fluixejar. I ja quan no hi ha empatia, també s’ha de dir que ens sobraven les explicacions quilomètriques de cada plat, i més quan són recitades de manera robotitzada.

No som pas d’allargar sobretaules i si vam acabar tard, no era pas culpa nostra, sinó del seu ritme de servei. Nosaltres a les 14 h, estàvem a la taula. I quan veus que el servei va plegant i has d’esforçar-te per cercar un cambrer, per demanar una cosa tan evident com «volem cafè», ja dona mal rotllo.

És possible, que no fos un bon dia al lloc i tot i que personalitzo poc els restaurants, no recordo en entrar, haver vist a la cuina oberta l’equip de cuina habitual. I dos fets a posteriori, ens van generar dubtes.

El primer és que era el dia de la gal·la Michelin i molts cuiners s’hi desplacen. El segon és que ens vam assabentar, que just pocs dies després, van anul·lar les reserves per «malaltia» de personal de la plantilla.

En conseqüència, tot i que en tenim bon record i els plats van arribar bé, aquest cop no vam sortir de Slow & Low fent palmes com en altres ocasions. Esperem que sigui només un mal dia.

I aquí teniu el tiquet, que correspon a QUATRE comensals. Els 65 € que val el menú, més algunes begudes, van fer un total de 88,80 € per persona. RQP correcta, atès la complexitat d’alguns plats.

RESUM a Slow & Low

  • Un lloc en aparença senzill, però molt ben dissenyat
  • Amb menús tancats
  • Molt bona cuina i amb capacitat de sorprendre
  • El recomanem, tot i que aquest cop no fos igual d’exitós

Si voleu veure quins altres restaurants tinc publicats de la zona Eixample Esquerra, feu clic a,

Sense Pressa barri