Sun Taka

Sun Taka, és un restaurant japonès a BCN al carrer Bruc, que ja porta l’etiqueta de recomanable, sense cap mena de dubte. Un lloc a tenir en compte. 

Sun Taka

Bruc, 146

Facebook: SunTakabarcelona

Tel.: 932 50 23 49

Sun taka entrada

Just vaig publicar fa no massa, aquest restaurant, a la web de Tres(o+)aTaula. Trobareu el link al final del post. Ja llavors ens va agradar, però no seria el primer restaurant que després d’uns inicis #dándolo_todo, en pocs mesos cau en la grisor.

Tenia ganes de comprovar-ho i vaig aprofitar que el dia 1 de maig estava per BCN, per reservar i veure en directe la seva evolució, que ja us puc dir, que està fora de qualsevol dubte.

Sun Taka és un restaurant japonès obert fa pocs mesos al carrer Bruc. I ho ha fet sense el soroll de la claca habitual dels sospitosos foodie-influencers 😅. Però el fet  que el responsable del lloc, sigui qui portava la barra japonesa del Cercle, ha ajudat i és prou garantia.

Ja vaig publicar el darrer cop, que val la pena mirar la localització Instagram de molts llocs, per veure a quants mercenaris han encarregat reportatges. Normalment s’identifiquen amb noms com ara @gastro_pollas, o @foodie_pollas. Doncs si feu clic a Instagram_Sun-Taka , veureu que de moment continuen fora de sospita 😂. I això és un punt positiu pel lloc.

Que vam demanar a Sun Taka

En aquesta ocasió anàvem 3 i per tant el tiquet puja més que el grup de 2 habitual a les meves cròniques. Després de l’aperitiu que mostro tot seguit, ja va arribar el carpaccio de corball amb eriçó de mar i salsa Yuzu.

Sun Taka carpaccio

En segon lloc va arribar el Kakiage (Tempura) de calamar, api i parmesà.  Un tempura dels que repetiries sense dubtar.

Sun Taka tempura

Tonkatsu Roll (llom de porc arrebossat) amb salsa Bull-Dog. També mot encertat de gustos.

Sun Taka tonkatsu

Tot seguit un Sashimi Moriawase del que no tinc foto i un Sushi Moriawase (6 NIG I 4 MAKIS)

Sun Taka sushi

I finalment el Iberic Buta no kakuni, que traduït seria cansalada ibèrica guisada 8h a l’estil japonès. Un plat que sempre resulta golós.

Sun Taka iberic

I ja com postres, un Kuro Goma Roll i un Matcha Milefeuille, els dos molt plaents, especialment el primer que ja coneixia d’una anterior visita. NOTA: no vaig fer foto del Kuro i he recuperat la d’una visita anterior 😅😅. I crec que la presentació ha variat.

 

Els vins a Sun Taka

El tema vins com ja vaig comentar en l’anterior crònica, no ofereix molta varietat. Però en la secció de blancs tenen un DO Terra Alta correcte, que vaig demanar. I vaig comentar als companys de taula, que el demanava per ser l´únic vi català blanc de la carta.

I com anècdota, em va escoltar el cap de sala, tot i estar lluny. I em va dir que també tenia un DO Penedès. Li vaig fer la meva conya habitual del Penedès i Xarel·los, però ell, va dir que m’oferia tastar-lo i al fer-ho ens va convèncer. Per tant vam prendre aquest DO Penedès, que va resultar prou correcte.

Em va fer gràcia el nom, coincident amb el d’unes ampolletes de cava (llavors es deia Champan 😂) que van intentar llençar al mercat, ara deu fer 50 anys. A ben segur deu ser la mateixa família, que guardaven el nom. Pels aficionats al morbo vintage, he recuperat un anunci.

sun taka pitel·lo

Resum del lloc

Sun Taka és ben recomanable. El local una mica justet, però el servei és bo i professional i el que surt de la cuina, mereix elogis. I també tenen una barra pels fans del tema.

Segurament no és el local somiat per una cita romàntica, però és prou correcte i amb una certa amplitud entre taules. En conseqüència, un dels llocs que en surts, pensant que hi tornaràs.

La carta és molt àmplia, tot i que la majoria de plats giren al voltant dels mateixos productes. I els plats que vam compartir, mereixien tots un notable mínim.

I el compte, que aquest cop era per a 3 comensals:

RESUM del lloc

  • Molt bon nivell de producte i elaboració
  • Tracte dels que et fa sentir a gust
  • Local molt senzill, tot i que sense estretors
  • Bona RQP
  • En conseqüència recomanable, si assumiu que no està en un local luxós

Punt del dia que vam anar amb 3(o+)aTaula a Sun Taka

Si voleu veure els plats, el tiquet i el punt de vista, global, feu clic al següent link:

Per últim i com és habitual, si voleu saber de qui ho ha escrit, o accedir al formulari de contacte:

I si voleu veure més restaurants de la zona, que tinc a la web, feu clic a: