Tapeo-Born és un lloc on poder gaudir de tapes, però entaulats i amb bon producte. El local és petit i pot comportar problemes de soroll.

Tapeo-Born entradaTapeo-Born

 

Montcada , 29 (Born)

www.tapeoborn.cat

T. 933101607


Tapeo és un dels llocs al Born, del que en soc relativament habitual. Curiosament, el post en que el vaig publicar per primera vegada, va ser el més visitat del meu bloc, durant molts mesos.  Suposo que és degut a cerques a través de Google, que la gent fa utilitzant la paraula “tapeo”, buscant locals per això. Però ara ja el tinc eliminat per obsolet.

Vam anar a Tapeo-Born,  amb els de Tres o Més a Taula i vam poder gaudir d’una taula una mica aïllada. Per tant vam quedar preservarts del soroll ocasionat per les taules veïnes. I no és que el públic sigui intrínsecament sorollós, però entre que les taules estan properes i l’excitació exterioritzada per algunes taules de turistes al rebre els plats força ben presentats, pot arribar a aclaparar una mica.

I que consti que el turisme que va a Tapeo-Born, és turista de “guia”, dels que saben on van i que busquen. En conseqüència res a veure amb el típic passavolant que va a la cerca de tapes i sangria… Perquè  llavors seria més complicat.

 

Tapeo-Born porros planxa
Un bon exemple del que serveixen… Porros a la planxa amb olivada…

El servei a Tapeo-Born…

El vaig trobar a menys nivell que en visites anteriors. Tot i que vam tenir la sort de que la nostra taula, estava a càrrec del propietari i en aquest aspecte res a dir… Però la resta de servei, es veia molt llunya en tots els sentits de la paraula llunyania, que no treu que semblés voluntariós.

I ja és ben curiós que en un país amb quatre milions d’aturats, sigui tant difícil trobar servei de qualitat… És un tema que costa d’entendre i que penso ens acabarà passant factura.

Post conjunt de 3(o+)aTaula…

Si voleu veure els plats que vam prendre a Tapeo-Born i quan vam pagar, només cal que feu clic a

 

Finalment …