Tarragona Restaurants…
Restaurants del sud de Catalunya
Tarragona, Cambrils, Terres de l’Ebre, Montsià, Priorat, Terra Alta, Baix Camp …..
Vila Retiro | Autor: Pepa Làzaro (25/09/22) |
Carrer Camí dels Molins, 2 Tarragona T. 977 47 38 10 | |
Cuina d’autor, productes de la zona unint tradició i innovació. Bona atenció, entorn idíl·lic. 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol. Per accedir al post, feu clic a: Vila Retiro |
Ferran Cerro | Autor: Ricard Sampere (25/09/22) |
Plaça del Castell, 2 Reus T. 977 94 51 42 | |
Ferran Cerro és un restaurant totalment recomanable a Reus, situat al centre neuràlgic i que amb la nova ubicació, assoleix un nivell envejable. Local de nivell, cuina excel·lent i servei modèlic. I per si tot això fos poc amb RQP molt bona. Per accedir al post, feu clic a: Ferran Cerro |
Le Bistrot | Autor: Ricard Sampere (28/08/22) |
Carrer de Santa Anna, 18, Reus T. 977 17 48 43 | |
Le Bistrot és un petit restaurant al bell mig de Reus, que anuncia cuina francesa. Però sense cap mena d’ínfules, tal com ells mateixos es defineixen: cuina casolana amb tocs francesos. Un lloc que ens va sorprendre i a tenir en compte. Per accedir al post, feu clic a: Le Bistrot |
Les Espelmes | Autor: Ricard Sampere (07/08/22) |
N-240 al km 28 (a prop de Valls) T. 977 60 10 42 | |
Les Espelmes a prop de Valls, és un restaurant realment sorprenent. Ubicat dalt d’un turó, amb vistes espectaculars, amb oferta clàssica, però a l’hora actualitzada pel que fa a les presentacions. I amb un servei que funciona com un rellotge. Per accedir al post, feu clic a: Les Espelmes |
Atzucac | Autor: Ricard Sampere (31/07/22) |
Sant Joan, 22, Reus T. 977 91 47 87 | |
Atzucac Restaurant a Reus, a pocs metres de la Plaça Prim, al local on va començar Ferran Cerro, és una verdadera troballa. Amb cuina de primer nivell i un servei amable i professional. Un d’aquells llocs dels quals surts amb molt bon record i ganes de tornar. Per accedir al post, feu clic a: Atzucac |
Cambium | Autor: Ricard Sampere (20/07/22) |
Mossèn Jacint Verdaguer 17, Cambrils T. 627 50 71 88 | |
Cambium restaurant, està ubicat al casc antic de Cambrils, en una zona on el turisme no s’apropa gaire. És un bon restaurant que triomfaria igualment, en places més difícils i resulta molt recomanable en la línia que es belluga. Per accedir al post, feu clic a: Cambium |
Les Tines de Renau | Autor: Ricard Sampere (20/03/22) |
Carrer de Peralta, 2, Renau (Tarragona) T. 977 62 05 96 | |
Les Tines de Renau és un restaurant de cuina casolana ubicat en un dels pobles més petits del Camp de Tarragona. Ofereix un bon nivell de cuina, que el fa mereixedor de visita. Per accedir al post, feu clic a: Les Tines de Renau |
Sadoll | Autor: Ricard Sampere (13/03/22) |
Carrer de la Mare de Déu de la Mercè, 1, Tarragona T. 977 24 44 04 | |
Sadoll, és un restaurant aparentment senzill, ubicat a la Part Alta i molt proper a la Catedral. Ofereix un dels menús amb millor RQP, que he tastat mai. Un lloc que us recomano ben convençut si esteu per Tarragona. Per accedir al post, feu clic a: Sadoll |
Merceria 34 | Autor: Pepa Làzaro (05/06/22) |
Carrer de la Merceria, 34 Tarragona T. 977 85 76 62 | |
Tapes de cuina mediterrània amb punts de fusió. Carta curta i menú diari. Molt bona atenció, interessant carta de vins. Preus correctes. També terrassa. Per accedir al post, feu clic a: Merceria 34 |
El Crank Gastrobar | Autor: Pepa Làzaro (22/05/22) |
Carrer Sant Pere, 13 Tarragona T. 877 07 27 68 | |
Cuina nikkei i mediterrània. Carta i menú en un espai singular. Molt bona atenció, preus molt ajustats. També terrassa. Per accedir al post, feu clic a: El Crank Gastrobar |
Rodamar | Autor: Pepa Làzaro (15/05/22) |
Passeig de l’Arenal, 10 L’Ampolla T. 977 57 32 24 | |
Cuina mediterrània, actualitzada. Molt bona matèria primera. Local ample, molt ventilat i lluminós, amb molt bona atenció, preus ajustats i dos menús a escollir. Per accedir al post, feu clic a: Rodamar |
Gure Toki | Autor: Pepa Làzaro (20/03/22) |
Plaça del Rei, 4 Tarragona T. 877 23 77 61 | |
Cuina basca i mediterrània, “txuletones” i arrossos. Bonic espai amb gran terrassa i fantàstica atenció. Preus variats. Per accedir al post, feu clic a: Gure Toki |
Quatre Molins | Autor: Pepa Làzaro (20/02/22) |
Carrer Compte de Rius, 8 Cornudella de Montsant (Tarragona) T. 977 57 32 24 | |
Cuina d’autor en un espai que uneix vins del Celler Ronadelles i mel d’Art Muria. Equip jove, atenció perfecta, local ample, preus correctes. 1 Estrella Michelin. Per accedir al post, feu clic a: Quatre Molins |
La Xarxa | Autor: Pepa Làzaro (13/02/22) |
Carrer de Sant Pere, 38 Tarragona T. 977 21 45 31 | |
Cuina marinera, actualitzada. Bona matèria primera. Local acabat de reformar. Molt bona atenció i preus d’acord amb la zona. Per accedir al post, feu clic a: La Xarxa |
Vítric | Autor: Ricard Sampere (12/02/22) |
Santa Anna, 24 Reus T. 977 43 36 73 | |
VÍTRIC Taverna Gastronòmica, és un restaurant a Reus que resulta ben recomanable per la seva cuina i tracte. Ubicat al rovell de l’ou, en un local ampli i còmode. Per accedir al post, feu clic a: Vítric |
SanRomà | Autor: Ricard Sampere (16/01/22) |
Avinguda Reus, 24 Castellvell del Camp (Tarragona) T. 977 85 52 12 | |
Sanromà Restaurant a 3 minuts en cotxe del centre de Reus, és un lloc que us sorprendrà per la seva confortabilitat, així com pel nivell de les matèries primeres que utilitzen i pel de cuina. Per accedir al post, feu clic a: SanRomà |
Restaurant Club Nàutic Casa Montero | Autor: Ricard Sampere (09/01/22) |
Port esportiu de l’Ampolla (Tarragona) T. 977 59 33 36 | |
Restaurant Club Nàutic Casa Montero, al port esportiu de l’Ampolla, ofereix molt bon producte i tracte, en un local ampli i acollidor, just a tocar del moll. Per accedir al post, feu clic a: Restaurant Club Nàutic Casa Montero |
La Boella | Autor: Pepa Làzaro (12/12/21) |
Carretera T-11, Sortida 12 Tarragona T. 977 77 15 15 | |
Cuina mediterrània. Productes km 0, de temporada i oli propi. Hotel, salons per a esdeveniments i restaurant amb jardí i terrassa. Local clàssic i elegant, molt bona atenció, preus correctes. Per accedir al post, feu clic a: La Boella |
AQ Restaurant | Autor: Ricard Sampere (12/12/21) |
Les Coques, 7 Tarragona T. 977 21 59 54 | |
AQ restaurant és un lloc imprescindible a Tarragona, amb una cuina creativa i allunyada de la cuina marinera que caracteritza la majoria de restaurants de la zona. Plats curiosos, interessants i ben encertats. Per accedir al post, feu clic a: AQ Restaurant |
Germans Miquel’s | Autor: Ricard Sampere (08/12/21) |
Consolat del Mar, 21 Cambrils T. 977 79 16 53 | |
Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. Per accedir al post, feu clic a: Germans Miquel’s |
Museu del vermut | Autor: Pepa Làzaro (21/11/21) |
Carrer de Valderoquetes, 7 Reus T. 977 34 23 12 | |
Cuina mediterrània en edifici modernista. Sales i pati pel restaurant i museu. Llaunes, tapes i plats més contundents. Una carta amb 30 vermuts i alguns vins interessants. Fantàstica atenció, preus correctes. Solete Repsol en Vinoteca. Per accedir al post, feu clic a: Museu del vermut |
Les Moles | Autor: Pepa Làzaro (15/08/21) |
Carretera de la Sénia, km 2 (Ulldecona) Tarragona T. 977 57 32 24 | |
Cuina d’autor amb productes del Delta, de muntanya de la zona, propis de l’hort per verdures i herbes, diferents pans fets a obrador propi i, des del 2012, també vins. Molt bona atenció i preus d’acord al tipus de cuina, servei i espai. 2 Soles Repsol, 1 Estrella Michelin.Per accedir al post, feu clic a: Les Moles |
Les Barques Can Joan | Autor: Ricard Sampere (18/07/21) |
Plaça de Sant Pere, 6 Les Cases d’Alcanar T. 977 73 58 85 | |
Les Barques Can Joan, és un restaurant molt recomanable a les Cases d’Alcanar, al límit sud de Catalunya. Amb cuina mediterrània a base de peix, marisc i arrossos. Treballant amb productes frescos de proximitat i de primera qualitat i amb un bon servei a destacar. Per accedir al post, feu clic a: Les Barques Can Joan |
Cal Faiges | Autor: Ricard Sampere (27/06/21) |
Ronda del pins, 13 Poblenou del Delta T. 977 74 27 03 | |
Cal Faiges és un restaurant, ubicat en ple Delta, amb molt bon producte i bon servei. Sense cap dubte, és un dels llocs de referència de la zona. Per accedir al post, feu clic a: Cal Faiges |
El Taller | Autor: Pepa Làzaro (23/05/21) |
Carrer de Sant Pere, 14 Tarragona T. 977 139 012 | |
Cuina nikkei i mediterrània. Arrossos i una carta de plats vegans. Interessant celler. Local acollidor en dues plantes (esglaons per entrar). Personal atent i professional.. Per accedir al post, feu clic a: El Taller Restaurant |
Brisa Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (25/04/21) |
Platja de Tamarit, Carretera N-340 A Km 1 172 Tarragona T. 977 651 364 | |
Cuina mediterrània, arrossos, peixos i tapes. Fantàstica terrassa al peu del Castell de Tamarit. Molt bona atenció, preus correctes. . Per accedir al post, feu clic a: Brisa Restaurant |
Can Bosch | Autor: Ricard Sampere (25/04/21) |
Rambla Jaume I, 19 (Cambrils) T. 977 36 00 19 | |
Can Bosch a Cambrils, és un restaurant del qual la Costa Daurada, pot sentir-se orgullosa, lluint estrella Michelin i amb molt bon producte i tracte. Per accedir al post, feu clic a: Can Bosch |
Instint Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (18/04/21) |
Carrer de Pau Casals, 39 Cambrils T. 643 96 05 37 | |
Cuina de mercat actualitzada, local amb terrassa a peu de carrer i al terrat. Local modern, jove, amb molt bona atenció. Per accedir al post, feu clic a: Instint Restaurant |
Balandra | Autor: Ricard Sampere (11/04/21) |
Espinach, 18, Serrallo(Tarragona) T. 977 22 12 38 | |
Balandra, és un restaurant, situat en un dels carrers interiors del barri mariner del Serrallo de Tarragona, que ofereix bon producte i bones elaboracions. Per accedir al post, feu clic a: Balandra |
Restaurant La Cooperativa | Autor: Ricard Sampere (04/04/21) |
Unió 7, Porrera T. 977 22 12 38 | |
Restaurant La Cooperativa a Porrera és un local amb molt d’encant, al bell mig del poble. Carta atractiva amb alguns plats sorpresa. Servei afable i amb molt bon assortiment de vins, a preu pràcticament de celler. Per accedir al post, feu clic a: La Cooperativa |
El Cup Vell | Autor: Pepa Làzaro (28/02/21) |
Carrer d’En Ventallols, 8 Tarragona T. 698 320 078 | |
Cuina de mercat, tradicional, sense carta fixa. Alguns plats per encàrrec. Local petit, accessible, còmode amb molt bona atenció. Preus un pic elevats per alguns plats. Per accedir al post, feu clic a: El Cup Vell |
Barquet | Autor: Ricard Sampere (13/12/20) |
Gasòmetre, 16 , Tarragona T. 977 24 00 23 | |
Barquet és un restaurant de cuina marinera a Tarragona, amb el pedigrí que li dóna l’haver estat inaugurat fa més de 50 anys. Local ampli i agradable on poder gaudir del la varietat dels seus arrossos i productes del mar. Per accedir al post, feu clic a: Barquet |
Miramar Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (18/10/20) |
Passeig de Miramar, 30 Cambrils T. 977 36 00 63 | |
Cuina mediterrània amb molt bon producte, marisc i peixos principalment, també menú vegà. Local ampli, dues plantes, dues terrasses, ascensor i atenció fantàstica. Preus elevats i cartes amb IVA a peu de pàgina. Tenen 1 Sol Repsol. Per accedir al post, feu clic a: Miramar |
La Giberga | Autor: Ricard Sampere (04/10/20) |
carrer d’en Vilar, 12, Reus T. 977 34 29 47 | |
La Giberga, és un restaurant recomanable a Reus, que ofereix bon producte amb bones elaboracions, funcionant sense masses pretensions ni ínfules. La carta de vins molt encertada i amb preus molt ajustats. Per accedir al post, feu clic a: La Giberga |
Xaloc | Autor: Ricard Sampere (13/09/20) |
carrer Gravina, 65, El Serrallo (Tarragona) T. 977 24 21 95 | |
Restaurant Xaloc, està ubicat al barri marítim de Tarragona, amb una molt bona oferta de peixos, marisc i arrossos. Ben recomanable. Per accedir al post, feu clic a: Xaloc |
Les Moles | Autor: Ricard Sampere (25/07/20) |
Carretera Ulldecona- La Sénia, Km. 2 T. 977 57 32 24 | |
Les Moles, molt a prop d’Ulldecona, és un restaurant amb estrella Michelin molt recomanable. El fet d’estar a l’extrem sud de Catalunya, fa que tingui menys anomenada de la que realment mereixeria. Per accedir al post, feu clic a: Les Moles |
Antic Molí d’Ulldecona | Autor: Ricard Sampere (19/07/20) |
Carretera Ulldecona- La Sénia, Km. 10 T. 977 57 08 93 | |
Antic Molí a tocar d’Ulldecona, és un restaurant amb estrella Michelin, que resulta prou recomanable. El fet d’estar a l’extrem sud de Catalunya, fa que tingui menys anomenada de la que mereixeria. Per accedir al post, feu clic a: Antic Molí d’Ulldecona |
Més que Tapes | Autor: Ricard Sampere (20/06/20) |
Carrer de Santa Anna, 2 (Reus) T. 977 34 02 24 | |
Més que Tapes és un restaurant, relativament petit, però molt acollidor a Reus. Ofereixen bona cuina, incorporant plats d’altres cultures.Per accedir al post, feu clic a: Més que Tapes |
La Barraca del Delta | Autor: Ricard Sampere (05/02/20) |
Ctra Sant Jaume Km 4, Amposta T. 977 26 10 97 | |
La Barraca del Delta, a prop d’Amposta, és un altre dels llocs on podeu gaudir de la cuina marinera i les especialitats de la zona. Molt recomanable. Per accedir al post, feu clic a: La Barraca del Delta. |
Can Travé | Autor: Ricard Sampere (15/01/20) |
Carretera d’Andorra 54, Solivella T. 977 89 21 65 | |
Can Travé, és un Bib Gourmand Michelin, altament recomanable, ubicat a la Conca de Barberà, prop de l’Espluga de Francolí. En una sala molt acollidora, servei molt amable i diligent i amb detalls a valorar com que ofereixen els vins, produïts al seu celler. Per accedir al post, feu clic a: Can Travé. |
Brichs Restaurant | Autor: Ricard Sampere (30/10/19) |
Carrer Sindicat, 10, Falset T. 690 25 12 06 | |
Brichs és a Falset, capital de la comarca del Priorat. Molt recomanable i que cal tingueu a l’agenda per qualsevol visita a aquesta comarca. Els plats estan ben elaborats i el servei és amable i professional. Per accedir al post, feu clic a: Brichs Restaurant. |
Brichs Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (08/09/19) |
Carrer Sindicat, 10, Falset T. 690 25 12 06 | |
Cuina tradicional catalana. Local nou, atenció molt correcta, així com els preus. Per accedir al post, feu clic a: Brichs Restaurant |
El Tamboret | Autor: Ricard Sampere (07/08/19) |
Carrer de les Barques,5 – Cambrils T. 628 10 93 54 | |
El Tamboret a Cambrils, és un lloc molt recomanable, per un sopar informal a base d’embotits i formatge. En un local molt senzill, però amb tracte agradable. I amb bona selecció de vins i cerveses. Per accedir al post, feu clic a: El Tamboret. |
La Marinada Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (04/08/19) |
Carrer Lepanto Les Cases T. 977 73 58 68 | |
Cuina mediterrània, de mercat amb una bona oferta de productes del mar. Ample menjador i terrassa. Molt bona atenció i molt bons preus. Per accedir al post, feu clic a: La Marinada Restaurant |
El Llagut | Autor: Ricard Sampere (24/07/19) |
Natzaret, 10 (Tarragona) T. 977 22 89 38 | |
El Llagut, ubicat en una àmplia plaça per a vianants al Centre Històric de Tarragona, és una molt bona opció per a arrossos i altres plats mariners. Per accedir al post, feu clic a: El Llagut. |
Les Fonts | Autor: Ricard Sampere (01/05/19) |
Carrer de Cristòfor Colom, 1 (Cambrils) T. 977 79 33 52 | |
Les Fonts Cambrils és un lloc que sorprén pels seus arrossos, en un local senzill i un pel allunyat de la zona més turística. Per accedir al post, feu clic a: Les Fonts |
Miami Can Pons | Autor: Ricard Sampere (13/03/19) |
Passeig Maritim,18 (La Ràpita) T. 977 745 859 | |
Miami Can Pons, és un restaurant ben recomanable a Sant Carles de la Ràpita. Un lloc còmode, en un hotel a primera línia, amb producte de primer nivell i servei molt professional. Podeu accedir al post fent clic a Miami Can Pons |
Pepo Restaurant | Autor: Ricard Sampere (05/12/18) |
Carrer Piscines, 1 Benifallet (Baix Ebre) T. 977 46 22 00 | |
També disposa d’hotel: «Hotel Pepo» i és una troballa a descobrir a Benifallet, just al costat del riu Ebre. Producte i cuina de nivell, en un entorn confortable. Amb una sala agradable i amb servei molt amable. Per accedir al post, feu clic a: Pepo Restaurant. |
Cambium Restaurant | Autor: Pepa Làzaro (21/10/18) |
Carrer de Monssèn Jacint Verdaguer, 17 Cambrils T. 627 50 71 88 | |
Cuina mediterrània actual, plats tradicionals amb un toc d’autor i ingredients orientals. Petita terrassa, fantàstica atenció i molt bons preus. Per accedir al post, feu clic a: Cambium Restaurant |
La Barraca | Autor: Ricard Sampere (18/07/18) |
Rambla Passeig de l’Arenal, s/n, L’Ampolla T. 977 46 06 81 | |
Molt recomanable a l’Ampolla pels seus arrossos i peix. Tracte planer i just damunt la sorra. . Per accedir al post,feu clic a: La Barraca |
Marisqueria Nova Devimar. | Autor: Ricard Sampere (13/06/18) |
Barranc de Sant Pere s/n L’Ampolla T. 977 05 94 40 | |
Un molt bon lloc a L’Ampolla. Un viver amb restaurant molt digne, ubicat a primera línia en un entorn de primera. Recomanable sense cap mena de dubte Per accedir al post, feu clic a: Marisqueria Nova Devimar. |
Calaix de Sastre | Autor: Ricard Sampere (16/05/18) |
Plaça de la Quartera, 39 Falset T. 687 81 41 44 | |
Un lloc amb encant a Falset, presidint la plaça de la Quartera. Petit i ben arreglat, amb bona oferta de vins que complementen amb tapes fredes. Recomanable sense cap mena de dubte Per accedir al post, feu clic a: Calaix de Sastre. |
Barrut | Autor: Pepa Làzaro (08/04/18) |
Carrer de Vallroquetes, 4 Reus T. 977 85 64 70 | |
Cuina de mercat, mediterrània, actual. Plats a compartir, tapes, diferents pans i ampla oferta en vins. Local vintage/moderno, molt bona atenció, preus correctes. No admeten reserves. Per accedir al post, feu clic a: Barrut |
Sushi Take Away | Autor: Pepa Làzaro (11/03/18) |
Carrer de Carrer Còs del Bou, 9 Tarragona T. 977 24 17 69 | |
Cuina japonesa, sushi, amanides, sopes, cerveses i botiga amb diferents productes per emportar. Local petitó, molt bona atenció, preus correctes. Per accedir al post, feu clic a: Sushi Take Away |
Acuamar | Autor: Ricard Sampere (24/01/18) |
Consolat de Mar, 66 Cambrils T. 977 10 81 46 | |
En el passeig marítim de Cambrils, però sense terrassa. Reserva imprescindible en dies punta. Peix de primer nivell amb servei amable i professional. Bona RQP. Per accedir al post, feu clic a: Acuamar. |
Portal 22 | Autor: Pepa Làzaro (14/01/18) |
Plaça del Portal Nou, 22 Valls T. 977 22 89 38 | |
Carta de tapes en un espai acollidor i una gran terrassa on es fan petits concerts. Molt bona atenció, preus econòmics. Per accedir al post, feu clic a: Portal 22 |
El Llagut | Autor: Pepa Làzaro (27/08/17) |
Carrer de Natzaret, 10 Tarragona T. 977 22 89 38 | |
Cuina marinera amb arrossos molt bons. Productes km 0, pertany a la xarxa Slow Food. Menú diari a preu molt competitiu. Terrassa estacional. Molt bona atenció i preus correctes. Millor reservar. . Per accedir al post, feu clic a: El Llagut |
Mirall d’estiu | Autor: Pepa Làzaro (13/08/17) |
Ctra. Platja Llarga, s/n Tarragona T. 977 20 84 20 | |
Cuina mediterrània, especialitzats en arrossos, fideuades i tapes. Menú i espais per a grups. Obren de març a octubre i sense reserva és difícil trobar taula. Atenció amable però despistada. Preus correctes. Per accedir al post, feu clic a: Mirall d’estiu |
Casa Balcells | Autor: Pepa Làzaro (23/07/17) |
Pla de la Seu, 5 Tarragona T. 977 89 52 65 | |
Una carta un pic eclèctica, cuina mediterrània i algun plat tex-mex. Ubicació privilegiada amb una terrassa a les portes de la catedral. Atenció ràpida i molt atenta, preus. . Per accedir al post, feu clic a: Casa Balcells |
Villa Retiro | Autor: Pepa Làzaro (16/07/17) |
Carrer Camí dels Molins, 2 Xerta T. 977 473 810 | |
Cuina d’autor amb productes de la zona. Xef reconegut amb un 1 estrella Michelin des del 2010. Atenció meravellosa, entorn idíl·lic. Per accedir al post, feu clic a: Villa Retiro |
Prick Thai | Autor: Pepa Làzaro (11/06/17) |
Carrer de Frederic Mompou, 4 Cambrils T. 877 06 79 57 | |
Cuina tailandesa en un petit local, opcions picants o no, plats per a vegetarians i vegans. Bona atenció, econòmic, menjar per emportar. Per accedir al post, feu clic a: Prick Thai |
Hostal Sport | Autor: Pepa Làzaro (04/06/17) |
Carrer de Miquel Barceló, 4-6 Falset T. 977 83 00 78 | |
Cuina catalana, esmorzars de forquilla, ampli celler amb predomini de vins de la zona. També disposa d’allotjament. Bona atenció, preus ajustats, un lloc recomanable. Per accedir al post, feu clic a: Hostal Sport |
Hotel Restaurant Diego | Autor: Ricard Sampere (24/05/17) |
Carr. de la Galera Santa Bàrbara, T. 977 71 90 17 | |
Un restaurant amb hotel, amb gran nivell, tracte i producte. En la zona interior del Delta i amb carns i peixos de gran nivell. A destacar l’excel·lent tracte. Per accedir al post, feu clic a: Hotel Restaurant Diego. |
Xiringuito Denver | Autor: Ricard Sampere (26/04/17) |
A 50 metres del port, en direcció Nord Cambrils T. 655 64 93 04 | |
Ubicat al damunt de la sorra i a no masses metres del Club Nàutic, amb servei i cuina de restaurant (dit en positiu).Preus correctes. Molt recomanable i millor anar amb reserva, donat el seu èxit Per accedir al post, feu clic a: Xiringuito Denver. |
Taranta | Autor: Pepa Làzaro (19/03/17) |
Plaça de Ponent, 13 Tarragona T. 977 21 80 28 | |
Cuina mediterrània, tapes, risottos i altres arrosos. Bona atenció i preus assequibles. Imprescindible reserva Per accedir al post, feu clic a: Taranta |
Casa CODER | Autor: Ricard Sampere (22/02/17) |
Plaça del Mercadal, 16 Reus T. 977 21 59 54 | |
Al bell mig de Reus, a la Plaça Mercadal, trobem aquest clàssic que cal conéixer. Molt recomanable el menú de migdia, que descric a l’enllaç. Per accedir al post, feu clic a: Casa Coder. |