Tarragona Restaurants…

Restaurants del sud de Catalunya

Tarragona, Cambrils, Terres de l’Ebre, Montsià, Priorat, Terra Alta, Baix Camp …..

(es mostren en ordre cronològic de publicació. De més recents a més antics, amb enllaç als respectius blocs)
Tarragona Restaurants mapa



Vila Retiro

Autor:

Pepa Làzaro (25/09/22)

Carrer Camí dels Molins, 2
Tarragona
T. 977 47 38 10
Cuina d’autor, productes de la zona unint tradició i innovació. Bona atenció, entorn idíl·lic. 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol. Per accedir al post, feu clic a: Vila Retiro

Ferran Cerro

Autor:

Ricard Sampere (25/09/22)

Plaça del Castell, 2
Reus
T. 977 94 51 42
Ferran Cerro és un restaurant totalment recomanable a Reus, situat al centre neuràlgic i que amb la nova ubicació, assoleix un nivell envejable.  Local de nivell, cuina excel·lent i servei modèlic. I per si tot això fos poc amb RQP molt bona.  Per accedir al post, feu clic a: Ferran Cerro

Le Bistrot

Autor:

Ricard Sampere (28/08/22)

Carrer de Santa Anna, 18, Reus
T. 977 17 48 43
Le Bistrot és un petit restaurant al bell mig de Reus, que anuncia cuina francesa. Però sense cap mena d’ínfules, tal com ells mateixos es defineixen: cuina casolana amb tocs francesos. Un lloc que ens va sorprendre i a tenir en compte.  Per accedir al post, feu clic a: Le Bistrot

Les Espelmes

Autor:

Ricard Sampere (07/08/22)

N-240 al km 28 (a prop de Valls)
T. 977 60 10 42
Les Espelmes a prop de Valls, és un restaurant realment sorprenent. Ubicat dalt d’un turó, amb vistes espectaculars, amb oferta clàssica, però a l’hora actualitzada pel que fa a les presentacions. I amb un servei que funciona com un rellotge.  Per accedir al post, feu clic a: Les Espelmes

Atzucac

Autor:

Ricard Sampere (31/07/22)

Sant Joan, 22, Reus
T. 977 91 47 87
Atzucac Restaurant a Reus, a pocs metres de la Plaça Prim, al local on va començar Ferran Cerro, és una verdadera troballa. Amb cuina de primer nivell i un servei amable i professional. Un d’aquells llocs dels quals surts amb molt bon record i ganes de tornar.  Per accedir al post, feu clic a: Atzucac

Cambium

Autor:

Ricard Sampere (20/07/22)

Mossèn Jacint Verdaguer 17, Cambrils
T. 627 50 71 88
Cambium restaurant, està ubicat al casc antic de Cambrils, en una zona on el turisme no s’apropa gaire. És un bon restaurant que triomfaria igualment, en places més difícils i resulta molt recomanable en la línia que es belluga.  Per accedir al post, feu clic a: Cambium

Les Tines de Renau

Autor:

Ricard Sampere (20/03/22)

Carrer de Peralta, 2, Renau (Tarragona)
T. 977 62 05 96
Les Tines de Renau és un restaurant de cuina casolana ubicat en un dels pobles més petits del Camp de Tarragona. Ofereix un bon nivell de cuina, que el fa mereixedor de visita.  Per accedir al post, feu clic a: Les Tines de Renau

Sadoll

Autor:

Ricard Sampere (13/03/22)

Carrer de la Mare de Déu de la Mercè, 1, Tarragona
T. 977 24 44 04
Sadoll, és un restaurant aparentment senzill, ubicat a la Part Alta i molt proper a la Catedral. Ofereix un dels menús amb millor RQP, que he tastat mai. Un lloc que us recomano ben convençut si esteu per Tarragona.  Per accedir al post, feu clic a: Sadoll

Merceria 34

Autor:

Pepa Làzaro (05/06/22)

Carrer de la Merceria, 34
Tarragona
T. 977 85 76 62
Tapes de cuina mediterrània amb punts de fusió. Carta curta i menú diari. Molt bona atenció, interessant carta de vins. Preus correctes. També terrassa. Per accedir al post, feu clic a: Merceria 34

El Crank Gastrobar

Autor:

Pepa Làzaro (22/05/22)

Carrer Sant Pere, 13
Tarragona
T. 877 07 27 68
Cuina nikkei i mediterrània. Carta i menú en un espai singular. Molt bona atenció, preus molt ajustats. També terrassa. Per accedir al post, feu clic a: El Crank Gastrobar

Rodamar

Autor:

Pepa Làzaro (15/05/22)

Passeig de l’Arenal, 10
L’Ampolla
T. 977 57 32 24
Cuina mediterrània, actualitzada. Molt bona matèria primera. Local ample, molt ventilat i lluminós, amb molt bona atenció, preus ajustats i dos menús a escollir.
Per accedir al post, feu clic a: Rodamar

Gure Toki

Autor:

Pepa Làzaro (20/03/22)

Plaça del Rei, 4
Tarragona
T. 877 23 77 61
Cuina basca i mediterrània, “txuletones” i arrossos. Bonic espai amb gran terrassa i fantàstica atenció. Preus variats.
Per accedir al post, feu clic a: Gure Toki

Quatre Molins

Autor:

Pepa Làzaro (20/02/22)

Carrer Compte de Rius, 8
Cornudella de Montsant (Tarragona)
T. 977 57 32 24
Cuina d’autor en un espai que uneix vins del Celler Ronadelles i mel d’Art Muria. Equip jove, atenció perfecta, local ample, preus correctes. 1 Estrella Michelin.
Per accedir al post, feu clic a: Quatre Molins

La Xarxa

Autor:

Pepa Làzaro (13/02/22)

Carrer de Sant Pere, 38
Tarragona
T. 977 21 45 31
Cuina marinera, actualitzada. Bona matèria primera. Local acabat de reformar. Molt bona atenció i preus d’acord amb la zona.
Per accedir al post, feu clic a: La Xarxa

Vítric

Autor:

Ricard Sampere (12/02/22)

Santa Anna, 24
Reus
T. 977 43 36 73
VÍTRIC Taverna Gastronòmica, és un restaurant a Reus que resulta ben recomanable per la seva cuina i tracte. Ubicat al rovell de l’ou, en un local ampli i còmode.  Per accedir al post, feu clic a: Vítric

SanRomà

Autor:

Ricard Sampere (16/01/22)

Avinguda Reus, 24
Castellvell del Camp (Tarragona)
T. 977 85 52 12
Sanromà Restaurant a 3 minuts en cotxe del centre de Reus, és un lloc que us sorprendrà per la seva confortabilitat, així com pel nivell de les matèries primeres que utilitzen i pel de cuina.  Per accedir al post, feu clic a: SanRomà

Restaurant Club Nàutic Casa Montero

Autor:

Ricard Sampere (09/01/22)

Port esportiu de l’Ampolla
(Tarragona)
T. 977 59 33 36
Restaurant Club Nàutic Casa Montero, al port esportiu de l’Ampolla, ofereix molt bon producte i tracte, en un local ampli i acollidor, just a tocar del moll.  Per accedir al post, feu clic a: Restaurant Club Nàutic Casa Montero

La Boella

Autor:

Pepa Làzaro (12/12/21)

Carretera T-11, Sortida 12
Tarragona
T. 977 77 15 15
Cuina mediterrània. Productes km 0, de temporada i oli propi. Hotel, salons per a esdeveniments i restaurant amb jardí i terrassa. Local clàssic i elegant, molt bona atenció, preus correctes.
Per accedir al post, feu clic a: La Boella

AQ Restaurant

Autor:

Ricard Sampere (12/12/21)

Les Coques, 7
Tarragona
T. 977 21 59 54
AQ restaurant és un lloc imprescindible a Tarragona, amb una cuina creativa i allunyada de la cuina marinera que caracteritza la majoria de restaurants de la zona.  Plats curiosos, interessants i ben encertats.  Per accedir al post, feu clic a: AQ Restaurant

Germans Miquel’s

Autor:

Ricard Sampere (08/12/21)

Consolat del Mar, 21
Cambrils
T. 977 79 16 53
Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte.  Per accedir al post, feu clic a: Germans Miquel’s

Museu del vermut

Autor:

Pepa Làzaro (21/11/21)

Carrer de Valderoquetes, 7
Reus
T. 977 34 23 12
Cuina mediterrània en edifici modernista. Sales i pati pel restaurant i museu. Llaunes, tapes i plats més contundents. Una carta amb 30 vermuts i alguns vins interessants. Fantàstica atenció, preus correctes.
Solete Repsol en Vinoteca.
Per accedir al post, feu clic a: Museu del vermut

Les Moles

Autor:

Pepa Làzaro (15/08/21)

Carretera de la Sénia, km 2 (Ulldecona)
Tarragona
T. 977 57 32 24
Cuina d’autor amb productes del Delta, de muntanya de la zona, propis de l’hort per verdures i herbes, diferents pans fets a obrador propi i, des del 2012, també vins. Molt bona atenció i preus d’acord al tipus de cuina, servei i espai. 2 Soles Repsol, 1 Estrella Michelin.Per accedir al post, feu clic a: Les Moles

Les Barques Can Joan

Autor:

Ricard Sampere (18/07/21)

Plaça de Sant Pere, 6
Les Cases d’Alcanar
T. 977 73 58 85
Les Barques Can Joan, és un restaurant molt recomanable a les Cases d’Alcanar, al límit sud de Catalunya. Amb cuina mediterrània a base de peix, marisc i arrossos. Treballant amb productes frescos de proximitat i de primera qualitat i amb un bon servei a destacar. Per accedir al post, feu clic a: Les Barques Can Joan

Cal Faiges

Autor:

Ricard Sampere (27/06/21)

Ronda del pins, 13
Poblenou del Delta
T. 977 74 27 03
Cal Faiges és un restaurant, ubicat en ple Delta, amb molt bon producte i bon servei. Sense cap dubte, és un dels llocs de referència de la zona. Per accedir al post, feu clic a: Cal Faiges

El Taller

Autor:

Pepa Làzaro (23/05/21)

Carrer de Sant Pere, 14
Tarragona
T. 977 139 012
Cuina nikkei i mediterrània. Arrossos i una carta de plats vegans. Interessant celler. Local acollidor en dues plantes (esglaons per entrar). Personal atent i professional.. Per accedir al post, feu clic a: El Taller Restaurant

Brisa Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (25/04/21)

Platja de Tamarit, Carretera N-340 A Km 1 172
Tarragona
T. 977 651 364
Cuina mediterrània, arrossos, peixos i tapes. Fantàstica terrassa al peu del Castell de Tamarit. Molt bona atenció, preus correctes. . Per accedir al post, feu clic a: Brisa Restaurant

Can Bosch

Autor:

Ricard Sampere (25/04/21)

Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)
T. 977 36 00 19
Can Bosch a Cambrils, és un restaurant del qual la Costa Daurada, pot sentir-se orgullosa, lluint estrella Michelin i amb molt bon producte i tracte. Per accedir al post, feu clic a: Can Bosch

Instint Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (18/04/21)

Carrer de Pau Casals, 39
Cambrils
T. 643 96 05 37
Cuina de mercat actualitzada, local amb terrassa a peu de carrer i al terrat. Local modern, jove, amb molt bona atenció. Per accedir al post, feu clic a: Instint Restaurant

Balandra

Autor:

Ricard Sampere (11/04/21)

Espinach, 18, Serrallo(Tarragona)
T. 977 22 12 38
Balandra, és un restaurant, situat en un dels carrers interiors del barri mariner del Serrallo de Tarragona, que ofereix bon producte i bones elaboracions.  Per accedir al post, feu clic a: Balandra

Restaurant La Cooperativa

Autor:

Ricard Sampere (04/04/21)

Unió 7, Porrera
T. 977 22 12 38
Restaurant La Cooperativa a Porrera és un local amb molt d’encant, al bell mig del poble. Carta atractiva amb alguns plats sorpresa. Servei afable i amb molt bon assortiment de vins, a preu pràcticament de celler.  Per accedir al post, feu clic a: La Cooperativa

El Cup Vell

Autor:

Pepa Làzaro (28/02/21)

Carrer d’En Ventallols, 8
Tarragona
T. 698 320 078
Cuina de mercat, tradicional, sense carta fixa. Alguns plats per encàrrec. Local petit, accessible, còmode amb molt bona atenció. Preus un pic elevats per alguns plats. Per accedir al post, feu clic a: El Cup Vell

Barquet

Autor:

Ricard Sampere (13/12/20)

Gasòmetre, 16 , Tarragona T. 977 24 00 23
Barquet és un restaurant de cuina marinera a Tarragona, amb el pedigrí que li dóna l’haver estat inaugurat fa més de 50 anys. Local ampli i agradable on poder gaudir del la varietat dels seus arrossos i productes del mar.  Per accedir al post, feu clic a: Barquet

Miramar Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (18/10/20)

Passeig de Miramar, 30
Cambrils
T. 977 36 00 63
Cuina mediterrània amb molt bon producte, marisc i peixos principalment, també menú vegà. Local ampli, dues plantes, dues terrasses, ascensor i atenció fantàstica. Preus elevats i cartes amb IVA a peu de pàgina. Tenen 1 Sol Repsol. Per accedir al post, feu clic a: Miramar

La Giberga

Autor:

Ricard Sampere (04/10/20)

carrer d’en Vilar, 12, Reus T. 977 34 29 47
La Giberga, és un restaurant recomanable a Reus, que ofereix bon producte amb bones elaboracions, funcionant sense masses pretensions ni ínfules. La carta de vins molt encertada i amb preus molt ajustats.  Per accedir al post, feu clic a: La Giberga

Xaloc

Autor:

Ricard Sampere (13/09/20)

carrer Gravina, 65, El Serrallo (Tarragona) T. 977 24 21 95
Restaurant Xaloc, està ubicat al barri marítim de Tarragona, amb una molt bona oferta de peixos, marisc i arrossos. Ben recomanable.  Per accedir al post, feu clic a: Xaloc

Les Moles

Autor:

Ricard Sampere (25/07/20)

Carretera Ulldecona- La Sénia, Km. 2
T. 977 57 32 24
Les Moles, molt a prop d’Ulldecona, és un restaurant amb estrella Michelin molt recomanable. El fet d’estar a l’extrem sud de Catalunya, fa que tingui menys anomenada de la que realment mereixeria. Per accedir al post, feu clic a: Les Moles

Antic Molí d’Ulldecona

Autor:

Ricard Sampere (19/07/20)

Carretera Ulldecona- La Sénia, Km. 10
T. 977 57 08 93
Antic Molí a tocar d’Ulldecona, és un restaurant amb estrella Michelin, que resulta prou recomanable. El fet d’estar a l’extrem sud de Catalunya, fa que tingui menys anomenada de la que mereixeria. Per accedir al post, feu clic a: Antic Molí d’Ulldecona

Més que Tapes

Autor:

Ricard Sampere (20/06/20)

Carrer de Santa Anna, 2 (Reus)
T. 977 34 02 24
Més que Tapes és un restaurant, relativament petit, però molt acollidor a Reus. Ofereixen bona cuina, incorporant plats d’altres cultures.Per accedir al post, feu clic a: Més que Tapes

La Barraca del Delta

Autor:

Ricard Sampere (05/02/20)

Ctra Sant Jaume Km 4, Amposta
T. 977 26 10 97
La Barraca del Delta, a prop d’Amposta, és un altre dels llocs on podeu gaudir de la cuina marinera i les especialitats de la zona. Molt recomanable. Per accedir al post, feu clic a: La Barraca del Delta.

Can Travé

Autor:

Ricard Sampere (15/01/20)

Carretera d’Andorra 54, Solivella
T. 977 89 21 65
Can Travé, és un Bib Gourmand Michelin, altament recomanable, ubicat a la Conca de Barberà, prop de l’Espluga de Francolí. En una sala molt acollidora, servei molt amable i diligent i amb detalls a valorar com que ofereixen els vins, produïts al seu celler. Per accedir al post, feu clic a: Can Travé.

Brichs Restaurant

Autor:

Ricard Sampere (30/10/19)

Carrer Sindicat, 10, Falset
T. 690 25 12 06
Brichs és a Falset, capital de la comarca del Priorat. Molt recomanable i que cal tingueu a l’agenda per qualsevol visita a aquesta comarca. Els plats estan ben elaborats i el servei és amable i professional. Per accedir al post, feu clic a: Brichs Restaurant.

Brichs Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (08/09/19)

Carrer Sindicat, 10, Falset
T. 690 25 12 06
Cuina tradicional catalana. Local nou, atenció molt correcta, així com els preus. Per accedir al post, feu clic a: Brichs Restaurant

El Tamboret

Autor:

Ricard Sampere (07/08/19)

Carrer de les Barques,5 – Cambrils
T. 628 10 93 54
El Tamboret a Cambrils, és un lloc molt recomanable, per un sopar informal a base d’embotits i formatge. En un local molt senzill, però amb tracte agradable. I amb bona selecció de vins i cerveses.  Per accedir al post, feu clic a: El Tamboret.

La Marinada Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (04/08/19)

Carrer Lepanto
Les Cases
T. 977 73 58 68
Cuina mediterrània, de mercat amb una bona oferta de productes del mar. Ample menjador i terrassa. Molt bona atenció i molt bons preus. Per accedir al post, feu clic a: La Marinada Restaurant

El Llagut

Autor:

Ricard Sampere (24/07/19)

Natzaret, 10 (Tarragona)
T. 977 22 89 38
El Llagut, ubicat en una àmplia plaça per a vianants al Centre Històric de Tarragona, és una molt bona opció per a arrossos i altres plats mariners.
Per accedir al post, feu clic a: El Llagut.

Les Fonts

Autor:

Ricard Sampere (01/05/19)

Carrer de Cristòfor Colom, 1 (Cambrils)
T. 977 79 33 52
Les Fonts Cambrils és un lloc que sorprén pels seus arrossos, en un local senzill i un pel allunyat de la zona més turística. Per accedir al post, feu clic a: Les Fonts

Miami Can Pons

Autor:

Ricard Sampere (13/03/19)

Passeig Maritim,18 (La Ràpita)
T. 977 745 859
Miami Can Pons, és un restaurant ben recomanable a Sant Carles de la Ràpita.  Un lloc còmode, en un hotel a primera línia, amb producte de primer nivell i servei molt professional. Podeu accedir al post fent clic a Miami Can Pons

Pepo Restaurant

Autor:

Ricard Sampere (05/12/18)

Carrer Piscines, 1 Benifallet (Baix Ebre)
T.  977 46 22 00
També disposa d’hotel: «Hotel Pepo» i és una troballa a descobrir a Benifallet, just al costat del riu Ebre. Producte i cuina de nivell, en un entorn confortable. Amb una sala agradable i amb servei molt amable.
Per accedir al post, feu clic a: Pepo Restaurant.

Cambium Restaurant

Autor:

Pepa Làzaro (21/10/18)

Carrer de Monssèn Jacint Verdaguer, 17
Cambrils
T. 627 50 71 88
Cuina mediterrània actual, plats tradicionals amb un toc d’autor i ingredients orientals. Petita terrassa, fantàstica atenció i molt bons preus. Per accedir al post, feu clic a: Cambium Restaurant

La Barraca

Autor:

Ricard Sampere (18/07/18)

Rambla
Passeig de l’Arenal, s/n,
L’Ampolla
T.  977 46 06 81
Molt
recomanable a l’Ampolla pels seus arrossos i peix. Tracte planer i just damunt la sorra. . Per accedir al post,feu clic a: La Barraca

Marisqueria Nova Devimar.

Autor:

Ricard Sampere (13/06/18)

Barranc de Sant Pere s/n
L’Ampolla
T.  977 05 94 40
Un molt bon lloc a L’Ampolla. Un viver amb restaurant molt digne, ubicat a primera línia en un entorn de primera. Recomanable sense cap mena de dubte
Per accedir al post, feu clic a: Marisqueria Nova Devimar.

Calaix de Sastre

Autor:

Ricard Sampere (16/05/18)

Plaça de la Quartera, 39
Falset
T.  687 81 41 44
Un lloc amb encant a Falset, presidint la plaça de la Quartera. Petit i ben arreglat, amb bona oferta de vins que complementen amb tapes fredes. Recomanable sense cap mena de dubte
Per accedir al post, feu clic a: Calaix de Sastre.

Barrut

Autor:

Pepa Làzaro (08/04/18)

Carrer de Vallroquetes, 4
Reus
T. 977 85 64 70
Cuina de mercat, mediterrània, actual. Plats a compartir, tapes, diferents pans i ampla oferta en vins. Local vintage/moderno, molt bona atenció, preus correctes. No admeten reserves. Per accedir al post, feu clic a: Barrut

Sushi Take Away

Autor:

Pepa Làzaro (11/03/18)

Carrer de Carrer Còs del Bou, 9
Tarragona
T. 977 24 17 69
Cuina japonesa, sushi, amanides, sopes, cerveses i botiga amb diferents productes per emportar. Local petitó, molt bona atenció, preus correctes. Per accedir al post, feu clic a: Sushi Take Away

Acuamar

Autor:

Ricard Sampere (24/01/18)

Consolat de Mar, 66
Cambrils
T.  977 10 81 46
En el passeig marítim de Cambrils, però sense terrassa. Reserva imprescindible en dies punta. Peix de primer nivell amb servei amable i professional. Bona RQP.
Per accedir al post, feu clic a: Acuamar.

Portal 22

Autor:

Pepa Làzaro (14/01/18)

Plaça del Portal Nou, 22
Valls
T. 977 22 89 38
Carta de tapes en un espai acollidor i una gran terrassa on es fan petits concerts. Molt bona atenció, preus econòmics. Per accedir al post, feu clic a: Portal 22

 

 

El Llagut

Autor:

Pepa Làzaro (27/08/17)

Carrer de Natzaret, 10
Tarragona
T. 977 22 89 38
Cuina marinera amb arrossos molt bons. Productes km 0, pertany a la xarxa Slow Food. Menú diari a preu molt competitiu. Terrassa estacional. Molt bona atenció i preus correctes. Millor reservar. . Per accedir al post, feu clic a: El Llagut

Mirall d’estiu

Autor:

Pepa Làzaro (13/08/17)

Ctra. Platja Llarga, s/n
Tarragona
T. 977 20 84 20
Cuina mediterrània, especialitzats en arrossos, fideuades i tapes. Menú i espais per a grups. Obren de març a octubre i sense reserva és difícil trobar taula. Atenció amable però despistada. Preus correctes. Per accedir al post, feu clic a: Mirall d’estiu

Casa Balcells

Autor:

Pepa Làzaro (23/07/17)

Pla de la Seu, 5
Tarragona
T. 977 89 52 65
Una carta un pic eclèctica, cuina mediterrània i algun plat tex-mex. Ubicació privilegiada amb una terrassa a les portes de la catedral. Atenció ràpida i molt atenta, preus.
. Per accedir al post, feu clic a: Casa Balcells

Villa Retiro

Autor:

Pepa Làzaro (16/07/17)

Carrer Camí dels Molins, 2
Xerta
T. 977 473 810
Cuina d’autor amb productes de la zona. Xef reconegut amb un 1 estrella Michelin des del 2010. Atenció meravellosa, entorn idíl·lic. Per accedir al post, feu clic a: Villa Retiro

Prick Thai

Autor:

Pepa Làzaro (11/06/17)

Carrer de Frederic Mompou, 4
Cambrils
T. 877 06 79 57
Cuina tailandesa en un petit local, opcions picants o no, plats per a vegetarians i vegans. Bona atenció, econòmic, menjar per emportar. Per accedir al post, feu clic a: Prick Thai

Hostal Sport

Autor:

Pepa Làzaro (04/06/17)

Carrer de Miquel Barceló, 4-6
Falset
T. 977 83 00 78
Cuina catalana, esmorzars de forquilla, ampli celler amb predomini de vins de la zona. També disposa d’allotjament. Bona atenció, preus ajustats, un lloc recomanable. Per accedir al post, feu clic a: Hostal Sport

Hotel Restaurant Diego

Autor:

Ricard Sampere (24/05/17)

Carr. de la Galera
Santa Bàrbara,
T.  977 71 90 17
Un restaurant amb hotel, amb gran nivell, tracte i producte. En la zona interior del Delta i amb carns i peixos de gran nivell. A destacar l’excel·lent tracte.
Per accedir al post, feu clic a: Hotel Restaurant Diego.

Xiringuito Denver

Autor:

Ricard Sampere (26/04/17)

A 50 metres del port, en direcció Nord
Cambrils
T.  655 64 93 04
Ubicat al damunt de la sorra i a no masses metres del Club Nàutic, amb servei i cuina de restaurant (dit en positiu).Preus correctes. Molt recomanable i millor anar amb reserva, donat el seu èxit
Per accedir al post, feu clic a: Xiringuito Denver.

Taranta

Autor:

Pepa Làzaro (19/03/17)

Plaça de Ponent, 13
Tarragona
T. 977 21 80 28
Cuina mediterrània, tapes, risottos i altres arrosos. Bona atenció i preus assequibles. Imprescindible reserva Per accedir al post, feu clic a: Taranta


Casa CODER

Autor:

Ricard Sampere (22/02/17)

Plaça del Mercadal, 16
Reus
T.  977 21 59 54
Al bell mig de Reus, a la Plaça Mercadal, trobem aquest clàssic que cal conéixer. Molt recomanable el menú de migdia, que descric a l’enllaç.
Per accedir al post, feu clic a: Casa Coder.