Terraza Martínez, està ubicat en un entorn agradable amb molt bones vistes al port de Barcelona. Trobarem molt bon producte, complementat amb bona cuina. El servei és proper i molt agradable. No és econòmic, però l’espai i el nivell del producte, fa que la RQP sigui correcta.
Martínez Restaurant
Ctra. de Miramar, 38
TEL.: 931 06 60 52
Terraza Martínez
Comptant els darrers 12 mesos, he estat tres cops a Terraza Martínez. És un lloc que m’agrada, per la seva ubicació, però també pel bon servei i per descomptat pel producte.
I voldria afegir, que en el tema servei, es nota una bona política de selecció de personal. I no sé si és un miratge, però darrerament, estic trobant millores de servei a més d’un lloc.
Els que em coneixeu, sabeu que detesto igual el #hola_chicos, que el #Sr_Sampere. I puc entendre que en alguns llocs de “més postin”, arribin a utilitzar el #Sr_Sampere, però en llocs de cuidada informalitat, m’incomoda molt. NOTA pels haters 😅: Si en algun lloc m’anomenen pel cognom, no és perquè em coneguin, sinó perquè llegeixen la reserva.
Tal com vaig dir en el darrer post, corresponent a juny d’aquest 2018, Terraza Martínez, està en un moment òptim. A les seves espectaculars vistes, cal afegir la cuina actual i el servei, del que ja he parlat.
La meva primera visita que vaig fer a Terraza Martínez, va ser el 2013, just de quan van inaugurar i estava en plena efervescència post inauguració. En aquell moment el vaig publicar sense massa convenciment. Però han sabut rectificar pecats de joventut i ara fins i tot el tenim a la Guia 3(o+)aTaula. I aprofito per dir que en 3 setmanes, apareix la versió hivern amb 3 o 4 novetats. De moment encara podeu baixar-vos la Guia de tardor de 3(o+)aTaula fent clic a:
Que vam demanar aquest cop a Terraza Martínez
Vam anar a celebrar un pas més de la meva desvinculació, amb Sabadell. Un pas d’aquells que passes per notari. i ho vam fer d’aquesta manera:
En primer lloc una ensaladilla, de la que tenia bon record d’altres visites i que serveix per matar la gana. I tot seguit la seva caixa d’ostres, amb 3 varietats. Unes Gillardeau, unes de la zona de Normandia i les altres també d’Oleron. El plat no era econòmic i per això veureu el compte final, més pujat.
Van suggerir els seus pèsols i com no els vam escollir, ens van portar un platet per degustació, mentre arribava l’arròs. Venien fets amb garoina i he de reconéixer que estaven espectaculars.
I finalment l’esperat arròs d’espardenyes socarrat, que va ser espectacular també. Crec que era l’arròs més car de la carta i ho dic de nou, perquè no us espanteu amb el compte final. Recordeu que estàvem de celebració 😋. El podeu veure tal com va arribar i tot seguit remenat.
Com podeu imaginar, el vam menjar a la valenciana i ens van portar les corresponents forquilles de fusta. I finalment unes postres per acabar la festa. Bescuit de vainilla.
La carta de vins a Terraza Martínez,
És àmplia i pròpia de restaurant top, amb varietats nacionals i també d’altres països. Vam demanar un Gramona III Lustros, per arrodonir la festa.
I ara la part dura que és el compte, que tenint en compte els plats demanats i el cava, va pujar més del que és habitual en el meu target.
Tot i que es pot sortir de Terraza Martínez amb tiquets més econòmics, sense arribar a l’extrem d’una taula veïna, en que una parella que venien més a petonejar-se que a menjar (i els dos en edat d’haver deixat la capacitat de criar, ja fa anys), van limitar el seu àpat a una paella bàsica per a dos, sense previs, ni postres, ni ampolla de vi. I contrastant amb un aire de millonetis total. Vaja, que són coses que formen part de l’espectacle Terraza Martínez 😂amb contrast amb altres taules de gent que van a gaudir.
RESUM de Martínez Restaurant
- Entorn agradable amb molt bones vistes
- Molt bon producte i cuina
- Servei proper i molt agradable
- Pel que vaig observar lloc ideal per sobretaules furtives 🙂
- Martínez Restaurant, és un lloc que convida a repetir
- En conseqüència, un lloc ben recomanable.
Punt de vista global de Terraza Martínez
Finalment, si voleu saber de qui ho escriu…
Es un fet que quan et coneixen i tenen detalls amb tu les croniques son sempre positives. Com aquesta. En contrast amb la primera vegada, quan no et coneixien i vas sortir rebotat. Benvingut al club dels panxaagraits 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
M’agrada que descarreguis bilis intentant tirar merda. Una mica C’s style…. 🙂
Realment no crec que em coneguin. El cop anterior si vaig anar amb un amic que a ell si el coneixien, però a mi personalment no crec que em coneguin i menys en un lloc amb molts cambrers i molt impersonal.
Però tot i el teu estil C’s, en una cosa tens raó. En els llocs que em coneixen, més que els detalls que dius, procuren tractar-me molt bé. I per tant les cròniques poden ser menys fiables. Aproximadament un 5% dels llocs que visito.
En conseqüència, imagina la fiabilitat que poden tenir aquelles dels personatges que els coneix tothom…. O aquells que és presenten amb l’excusa de demanar permís per fer fotos….
Apa… a continuar amb la bilis….😎
Jajaja, no et coneixen i et regalen pesols, com a tots els que dinen alla. No em faci riure señor Sampere 😂
Cap altre personatge de la comunicacio gastronomica avorreix fins als musols com tu, de tan repetir que ets incorruptible 😴😴😴😴😴 I mira per on… 😂😂😂
L’enveja és molt dolenta….😂😂😂
I vaja, si per un platet o mitja ració de pèsols, m’he de vendre, es veu que em coneixes poc. O bé em coneixes i vols fer una mica de C’s, des d’un compte fals que en realitat és anònim.
Sigués valent i dona la cara… nom, cognom de veritat… No pots oi?. 😂😂😂
Ara ja has acabat el crèdit per avui…. a no ser que apareguis donant la cara, que després riurem.
M’encanta provocar aquestes passions
PS: Per cert… el cercador d’IP’s indica: ISP Banco Sabadell 😂😂😂
Vareu tenir una bona festa!!
I, com bé dius, “l’enveja és molt dolenta”
Salut!!
Hola Joan,
Si que va ser una bona festa!. Celebràvem la venda d’una finca urbana que m’havia portat un munt de problemes i ara ja tot resolt.
I el personatge anterior, apareix de tant en tant, però sempre dona pistes. Suposo que les deixa per morbo, perquè sinó és allò de tonto muy tonto 😂.
En fi… hi ha d’haver de tot i el pobre em té ganes…
Salutacions Joan!
Ostres, es veritat pesols, cafés gratis, t’estàs pasan al vadol de les panxes agraides dels Boines Verdes…..Jajajaja.
Vols dir que el Felip no es el germà petit del Fermí Puig ?.
Que tinguis un bon cap de semana, que jo encara estic en proces de pair les ostres d’ahir
El Felip és un personatge curiós 🙂
Apareix de tant en tant per aquí, sempre fent crítiques rabioses, parlant de la «cansino» que soc, però en el fons no es perd ni un post…
I a més no és ningú dels “Boines verdes” o semblants.
En aquest post ja està vetat, però no dubtis que tornará en properes ocasions.
Tota una celebració, sí. Aquest el deixarem per quan pugi una mica la temperatura.
Mira que acceptar els pèsols! Segur que també us van convidar a “chupito” !!!!!! :-DDDDD
Imagina lo calent que tinc a l’anònim «Felipito» que s’aferra amb mitja ració de pèsols, que si l’haguéssim demanat i pagat, representaria potser un 5% del cost 😂.
Però saps que m’agrada tenir-los així calents a aquests anònims…
I si amb els xupitos…. de tots colors en van servir. Vam fer un coktail de xupitos…. tot barrejat 😂😂😂
I ara seriosament, no m’agraden els xupitos. I quan en algun lloc ofereixen i els dic que no, es queden com estranyats. Però és que tret de vi, no prenc res més d’alcohol.