Terraza Martínez, està ubicat en un entorn agradable amb molt bones vistes al port de Barcelona.  Trobarem molt bon producte, complementat amb bona cuina. El servei és proper i molt agradable. No és econòmic, però l’espai i el nivell del producte, fa que la RQP sigui correcta.  

Martínez Restaurant

Ctra. de Miramar, 38

TEL.: 931 06 60 52

Martinez Restaurant entrada

Terraza Martínez

Comptant els darrers 12 mesos, he estat tres cops a Terraza Martínez. És un lloc que m’agrada, per la seva ubicació, però també pel bon servei i per descomptat pel producte.

I voldria afegir, que en el tema servei, es nota una bona política de selecció de personal. I no sé si és un miratge, però darrerament, estic trobant millores de servei a més d’un lloc.

Els que em coneixeu, sabeu que detesto igual el #hola_chicos, que el #Sr_Sampere. I puc entendre que en alguns llocs de “més postin”, arribin a utilitzar el #Sr_Sampere, però en llocs de cuidada informalitat, m’incomoda molt. NOTA pels haters 😅: Si en algun lloc m’anomenen pel cognom, no és perquè em coneguin, sinó perquè llegeixen la reserva.

Tal com vaig dir en el darrer post, corresponent a juny d’aquest 2018, Terraza Martínez, està en un moment òptim. A les seves espectaculars vistes, cal afegir la cuina actual i el servei, del que ja he parlat.

Martínez Restaurant vista

La meva primera visita que vaig fer a Terraza Martínez, va ser el 2013, just de quan van inaugurar i estava en plena efervescència post inauguració. En aquell moment el vaig publicar sense massa convenciment. Però han sabut rectificar pecats de joventut i ara fins i tot el tenim a la Guia 3(o+)aTaula. I aprofito per dir que en 3 setmanes, apareix la versió hivern amb 3 o 4 novetats. De moment encara podeu baixar-vos la Guia de tardor de 3(o+)aTaula fent clic a:

Que vam demanar aquest cop a Terraza Martínez

Vam anar a celebrar un pas més de la meva desvinculació, amb Sabadell. Un pas d’aquells que passes per notari. i ho vam fer d’aquesta manera:

En primer lloc una ensaladilla, de la que tenia bon record d’altres visites i que serveix per matar la gana. I tot seguit la seva caixa d’ostres, amb 3 varietats. Unes Gillardeau, unes de la zona de Normandia i les altres també d’Oleron. El plat no era econòmic i per això veureu el compte final, més pujat.

Terraza Martínez ensaladilla

Terraza Martínez ostres

Van suggerir els seus pèsols i com no els vam escollir, ens van portar un platet per degustació, mentre arribava l’arròs. Venien fets amb garoina i he de reconéixer que estaven espectaculars.

I finalment l’esperat arròs d’espardenyes socarrat, que va ser espectacular també. Crec que era l’arròs més car de la carta i ho dic de nou, perquè no us espanteu amb el compte final. Recordeu que estàvem de celebració 😋. El podeu veure tal com va arribar i tot seguit remenat.

Com podeu imaginar, el vam menjar a la valenciana i ens van portar les corresponents forquilles de fusta. I finalment unes postres per acabar la festa. Bescuit de vainilla.

La carta de vins a Terraza Martínez,

És àmplia i pròpia de restaurant top, amb varietats nacionals i també d’altres països. Vam demanar un Gramona III Lustros, per arrodonir la festa.

I ara la part dura que és el compte, que tenint en compte els plats demanats i el cava, va pujar més del que és habitual en el meu target.

Tot i que es pot sortir de Terraza Martínez amb tiquets més econòmics,  sense arribar a l’extrem d’una taula veïna, en que una parella que venien més a petonejar-se que a menjar (i els dos en edat d’haver deixat la capacitat de criar, ja fa anys), van limitar el seu àpat a una paella bàsica per a dos, sense previs, ni postres, ni ampolla de vi. I contrastant amb un aire de millonetis total. Vaja, que són coses que formen part de l’espectacle  Terraza Martínez 😂amb contrast amb altres taules de gent que van a gaudir.

Martinez Restaurant preu

RESUM de Martínez Restaurant

  • Entorn agradable amb molt bones vistes
  • Molt bon producte i cuina
  • Servei proper i molt agradable
  • Pel que vaig observar lloc ideal per sobretaules furtives 🙂
  • Martínez Restaurant, és un lloc que convida a repetir
  • En conseqüència, un lloc ben recomanable.

Punt de vista global de Terraza Martínez

Martínez Restaurant

 

Finalment, si voleu saber de qui ho escriu…