Via Veneto és un dels restaurants dels que BCN pot lluir. Amb un servei de sala impecable i un ventall de plats que combinen l’oferta més clàssica , amb altres d’aires més innovadors, però sempre amb excel·lents elaboracions.   

Via Veneto

Ganduxer, 10

www.viavenetobarcelona.com/

Tel.: 932 00 72 44

Via Veneto-sala

 

Vam anar a Via Veneto, buscant un lloc especial, per celebrar el dinar número 100 de 3(o+)aTaula. Cent dinars i per tant 100 publicacions al nostre bloc.

Evidentment els tres ja coneixíem el lloc i per això el tenim a la Guia. Cap problema en incloure un restaurant que hem visitat els tres per separat, si tots el veiem en positiu.

Aprofito doncs, per posar un link a la Guia de Tardor 2019, que tot just fa una setmana vam publicar i en la que evidentment està Via Veneto. Només com recordatori, comentar que en la nostra Guia, exclou aquells llocs on el preu persona, sense comptar els beures, supera els 90€.

Conclusions / Reflexions

Via Veneto ha estat i continua sent, un lloc màgic a BCN, que penso seria d’obligada visita al menys un cop l’any. Soc conscient de que pot quedar fora de molts pressupostos, però em refereixo a gent que habitualment visita restaurants.

Sorprén constatar que es manté intacta la professionalitat i savoir faire del servei. I no em refereixo pas a detalls anecdòtics que la gent expliquen exciteds com la famosa taronja a l’estil Via Veneto o la cerimònia de l’ànec “à la presse”, per esmentar dos exemples. Sinó a detalls quasi imperceptibles i alguns tant subtils que ni són demostrables, que et deixen admirat.

Les preparacions, dels plats són complexes i d’alta cuina. Mostro els dos plats que vaig demanar per mi: La terrina de peu de porc i la perdiu vermella. Els dos amb elaboracions d’alt nivell.

I sense que m’interpreteu malament, alguns plats poden no coincidir del tot amb els meus gustos que estan més encarats als sabors més purs. Però això no treu que sàpiga fer una extrapolació i valorar tots els seus mèrits.

Via Veneto Terrina

 

Via Veneto Perdiu roja

I evidentment el preu de tot aquest conjunt, no pot ser econòmic, doncs hi han una sèrie de costos que no cal enumerar, però que influeixen en la factura. Però fixeu-vos en el tiquet que mostrem al post conjunt, del que teniu link més avall i veureu que entre perfectament en la franja, que ens marquem per a la Guia.

RESUM de Via Veneto

  • Sense por a equivocar-me, asseguraria que l’equip de servei, és de llarg el més professional de BCN
  • Local i posada en escena impecables
  • Elaboracions complexes i molt ben aconseguides
  • El cost no és econòmic, ni pot ser-ho amb tot el que comento
  • En conseqüència, un dels restaurants de que BCN pot sentir-se orgullosa

Si voleu llegir el punt de vista global i veure les fots, feu clic a,

Finalment, si voleu saber d’altres restaurants de la zona que tinc publicats, cal que feu clic a,