Viatge gastronòmic al Japó, és una proposta que em va arribar casualment i que em va semblar molt interessant. Fins el punt d’haver-me ja inscrit i la voldria compartir amb els que em llegiu, per si us pot interessar.
Per un dia variaré el contingut de la web, per parlar d’un viatge gastronòmic, que em sembla molt interessant. Tant interessant, que ja m’he inscrit i formalitzat el pagament.
Per un dia faré de #chico_anuncio 😏, amb la difusió de Viatge gastronòmic al Japó, però ja us puc assegurar que ho faig amb la sola intenció de compartir el projecte i si algú s’anima, tenir-lo com company de viatge.
Tota la informació, la teniu fent clic a la següent imatge, tot i que just més avall, he escrit algunes reflexions. I algunes dades, no deixen de ser còpia del document enllaçat. De fet volia omplir el mínim de text, que s’aconsella per obtenir un SEO correcte 😂.
Quins són els punts que em van fer decidir
En primer lloc que el tema de viatge fos gastronòmic i el programa inclogués molts dels àpats. No soc massa amant de viatjar i menys d’aventurar-me en idiomes desconeguts. Per tant, aquest ja va ser un punt a favor.
També el fet de que el viatge comptés amb la col·laboració de l’amic Roger Ortuño, fundador de ComerJapones.com, i autor del llibre OISHII (diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa). Així com ambaixador de la Gastronomia Japonesa anomenat pel Govern Nipó, que serà l’acompanyant des de Barcelona d’aquesta experiència a Japó.
I finalment el fet de que el viatge es limités a les dues ciutats més importants del Japó. En concret Tokio i Kioto, sense més desplaçaments.
Que espero del viatge gastronòmic al Japó
Simplement visitar aquest país que és dels pocs que sempre m’ha fascinat i fer-ho en un viatge, on ja s’especifica que està pensat per a gurmets i persones amb passió per la gastronomia, on em sento identificat.
Per tant, si algú s’anima, amb el Viatge gastronòmic al Japó, fent clic al link que he posat per veure el programa, trobareu les coordenades adients. I qualsevol cosa que necessiteu de mi, em podeu contactar al correu de sempre.
La part egoista d’aquest post, és que el viatge al Japó, està pensat per un mínim de 10 persones. I no m’agradaria no poder-lo fer per manca de quòrum 😏.
Interessant proposta però tinc al meu germà de guia.
Ara farà la quarta visita i quan em decideixi a visitar aquest país aniré amb ell. 🙂
Segur que gaudiràs molt!
Salut!
Ostres, tu tens privilegis 😅
Jo a manca de germà, em cal que em guiïn
Salut!!
Doncs jo m’hi apunto!
Ai, calla, que jo vaig en “el pack”. 😜
Només ens falta trobar 3 companys de viatge més per garantir la sortida.
A veure si els trobem….😅
Sana enveja Ricard !!! Molt bon programa !!!
Esperem que es pugui fer, pel tema places….
Ohhh!! Espero que gaudeixis molt! Quina sort anar ben guiat gastronòmicament parlant ! Esperant ja la teva crònica per si algún dia hi torno.
Alguna cosa escriuré…. i esper-ho gaudir-ho.
Gaudiràs i molt. Disfruta cada moment i observa la forna q tenen de tractar els aliments. Fliparàs de debó. Especial atenció als mercats soterranis de les estacions. Fuig del street food. Son un “tourist trap”.
De fet crec que poca llibertat tinc, doncs la majoria d’àpats estan programats. Vaig de la ma del Roger Ortuño (de ComerJaponés) i penso que poca maniobra tinc. Merci pels consells!
Ricard, us ho passareu de collons. Jo he anat per feina a Tokyo…molt ben parida. Espero que bo t’atabalis perquè és un formiguer. Els magatzems mitsukoshi crec que fliparas amb la seva qualitat. Si la dona em deixes vindria amb vosaltres!. Només un dubte: el mercat de Tsukiji ja no funciona!
Ostres… ni idea de lo del mercat.
Ja preguntaré als organitzadors a veure que em diuen
Gràcies!
El que ha tancat (i s’ha traslladat a Toyusu) és el mercat majorista on es fa la subhasta de peix. Nosaltres visitarem el Mercat exterior de Tsukiji, per tot un entramat de carrers al voltant de la llotja, on s’hi venen verdures, estris de cuina, productes del mar, dolços, carn Wagyu… que és la part més curiosa.
Ara no sé si sortirà duplicat, he fet un comentari i no surt:
Repeteixo que res em faria més il·lusió que fer un viatge per a conèixer la gastronomia nipona de la mà d’en Roger. Les dates coincideixen amb un que faré a un altre continent. Però li escriuré perquè em tingui en compte per a un altre que pugui organitzar més endavant.
Nani
Llàstima, però si que estigués en contacte amb ell i també amb els de l’agència per estar al dia d’activitats relacionades.
Nosaltres ens hem apuntat clarament per la naturalesa del viatge, doncs en el meu cas, sense guia, soc molt mandrós per buscar.
Salutacions,
M’encantaria!!!!!!! Molt molt molt! Però de moment no veig que per feina pugui. Però ves a saber. M’agradaria molt.
De moment no puc.
Petites avantatges que té la jubilació…. 😉
Ens hem apuntat perquè és gastronòmic i també fàcil. Jo si em tinc que buscar la vida en un país de llengua estranya, em faria molta mandra. Però aquí està tot organitzat.
Jo només i veig un problema, massa pocs dies per tantes hores d, avió, si com mínim fossin 15 dies encara. Veig que estàs decidit, com encara queden mesos ja aniràs informant. Salut
Més que decidit, ja he donat la paga i senyal 😊
La lògica diu el que tu dius… però amb la meva mandra per viatjar, fa que el durar pocs dies, sigui un al·licient. Tots els viatges que he fet en la meva vida (però tots eh?), han estat uns dies de compta inversa per veure que faltava per tornar 😂. I això no vol dir que m’ho passi malament, però amb la meva «zero curiositat per…», ja imagines el panorama.
I a la pregunta de «perquè viatjo?» que la gent em fa, la resposta és sempre «perquè amb qui estic, li agrada»
Pel poc que hem parlat amb la Marta se de les seves inquietuds viatgeres i ho recordo perquè a mi en passa el mateix, a misa que passen els anys no trobo cap tipus d, alicient amb viatjar, però clar si la parella tira al final ja em veig 20 dies al Japó 😂😂😂
Que sigui lleu 😂😂😂