Viatge gastronòmic al Japó, és una proposta que em va arribar casualment i que em va semblar molt interessant. Fins el punt d’haver-me ja inscrit i la voldria compartir amb els que em llegiu, per si us pot interessar.

Viatge gastronòmic al Japó

Primavera 2020

programa del viatge

Viatge gastronòmic al Japó benvinguda

Per un dia variaré el contingut de la web, per parlar d’un viatge gastronòmic, que em sembla molt interessant. Tant interessant, que ja m’he inscrit i formalitzat el pagament.

Per un dia faré de #chico_anuncio 😏, amb la difusió de Viatge gastronòmic al Japó, però ja us puc assegurar que ho faig amb la sola intenció de compartir el projecte i si algú s’anima, tenir-lo com company de viatge.

Tota la informació, la teniu fent clic a la següent imatge, tot i que just més avall, he escrit algunes reflexions. I algunes dades, no deixen de ser còpia del document enllaçat. De fet volia omplir el mínim de text, que s’aconsella per obtenir un SEO correcte 😂.

Viatge gastronòmic al Japó programa

Quins són els punts que em van fer decidir

En primer lloc que el tema de viatge fos gastronòmic i el programa inclogués molts dels àpats. No soc massa amant de viatjar i menys d’aventurar-me en idiomes desconeguts. Per tant, aquest ja va ser un punt a favor.

També el fet de que el viatge comptés amb la col·laboració  de l’amic Roger Ortuño, fundador de ComerJapones.com, i autor del llibre OISHII (diccionari il·lustrat de gastronomia japonesa). Així com ambaixador de la Gastronomia Japonesa anomenat pel Govern Nipó, que serà l’acompanyant des de Barcelona d’aquesta experiència a Japó.

I finalment el fet de que el viatge es limités a les dues ciutats més importants del Japó. En concret Tokio i Kioto, sense més desplaçaments.

Que espero del viatge gastronòmic al Japó

Simplement visitar aquest país que és  dels pocs que sempre m’ha fascinat i fer-ho en un viatge, on ja s’especifica que està pensat per a gurmets i persones amb passió per la gastronomia, on em sento identificat.

Per tant, si algú s’anima, amb el Viatge gastronòmic al Japó, fent clic al link que he posat per veure el programa, trobareu les coordenades adients. I qualsevol cosa que necessiteu de mi, em podeu contactar al correu de sempre.

La part egoista d’aquest post, és que el viatge al Japó, està pensat per un mínim de 10 persones. I no m’agradaria no poder-lo fer per manca de quòrum 😏.