Xiringuito Denver

Xiringuito Denver

Cambrils. A 50 metres del port, en direcció Nord
Lloc Web
TEL.: 655 64 93 04

Xiringuito Denver vistes

Quan comença el bon temps sempre ens agrada anar Xiringuito Denver, que en realitat podríem definir com un xiringuito literalment ubicat al damunt de la sorra, però amb un nivell de cuina, que més d’un restaurant voldria. I de fet no deixa de ser el xiringuito del restaurant Denver, que es troba just un carrer més endarrere de la primera línia de mar. Mostro aquí l’ubicació exacte del xiringuito, que podeu observar, està al costat del port, marcat en negre.

Xiringuito Denver ubicació

Als inicis de temporada i també els dies finals, per nosaltres és un imprescindible. Ja en plena temporada l’evito, de la mateixa manera que evito la platja, les aglomeracions o anar a un restaurant en dia festiu #raroqueésun 🙂

El servei a Xiringuito Denver, és molt amable i contrasta amb el garrulisme que impera en alguns restaurants del Passeig de primera línia, en els que pràcticament ja s’arriba a aturar als vianants per tal de fer-los entrar #potulades.

Són força pràctics en temes com les cartes… si veuen públic estranger, els donen carta amb fotos, d’aquelles típiques dels xinesos, mentre que si veuen públic de la terra, arriba una carta normal.

Xiringuito Denver carta

En aquesta primera visita del 2017 a Xiringuito Denver, vam començar per compartir uns excel·lents calamars a la romana (dels de veritat) i uns musclos fets a la sal, que de fet, és el que demanem pràcticament sempre, tot i que l’oferta és variada.

Xiringuito Denver calamars
Xiringuito Denver musclos

I com segons, com no podria ser d’altra manera, un arròs, que aquest cop va ser el de llamàntol. Gran arròs i BON llamàntol i amb això ja està tot dit.

Xiringuito Denver arros

Els postres a Xiringuito Denver

Sempre arriben en una safata de mostra, que utilitzen per explicar de que va cada un, cosa que és temptadora pels llaminers, però facilita molt les coses. Cada cop que la veig, recordo l’únic dia que hem estat allà, de nit i “en plena temporada”, en la que una taula estrangera, van entendre que podien agafar la safata i era tota per ells, mentre l’apurada cambrera, l’estirava intentant explicar que calia triar… 🙂

Aquest cop, vam compartir el que veieu a la imatge i del que no recordo el nom…

Xiringuito Denver postres

Els vins a  Xiringuito Denver

L’oferta de vins més que digna per un lloc ubicar al damunt de la sorra i amb vins de proximitat. Vam escollir aquesta garnatxa de la DO Terra Alta, que va resultar molt fresca l llaminera.

Xiringuito Denver vi

El cost és el que veieu. El producte és bo i vam demanar l’arròs de llamàntol. També en els vins hi havien opcions més econòmiques.

Xiringuito Denver tiquet

RESUM a Xiringuito Denver

  • Ubicat al damunt de la sorra i a no masses metres del Club Nàutic
  • Servei i cuina de restaurant (dit en positiu)
  • Preus correctes
  • Millor anar amb reserva, donat el seu èxit
  • Oferta de vins força correcta i altres llocs de Cambrils, en podrien aprendre
  • En conseqüència, molt recomanable i més en dies no punta

Recordeu que al link, restaurants del sud, podreu trobar altres llocs de la zona….