Gresca Bar, la versió guai del Gresca, és un lloc amb molt bons plats, però que pot resultar aclaparador per manca d’espai i aglomeració. Al meu punt de vista, un lloc sobrevalorat.
Gresca Bar
Provença, 230
———-
TEL.: 934 51 61 93
Gresca Bar un lloc amb bona cuina, que tenim a la Guia 3(o+)aTaula, però que no està pas en el meu top. Sabeu que dic les coses «sense filtres» i així també dono carnassa als fans del lloc, que podran afirmar tots inflats: «no té criteri». Per cert, un dia parlarem de que és el «criteri» ?
I m’he esforçat a trobar-li les meravelles que li troben altres. Durant els darrers dos anys, he tastat el menú de migdies, he fet el menú degustació curt a la sala , també el menú llarg (aquest fins i tot el vaig publicar al QueFEM) i un parell d’ocasions he estat a Gresca Bar.
I sempre he menjat bons plats, tot i que potser algun dels que configuren el menú llarg pot considerar-se posat amb calçador. Recordo en concret un «broccolo romanesco», adornat amb crema de la mateixa verdura, que no vaig entendre com plat. Potser com a molt, com side-dish. Però deu haver-hi qui es posa catxondo amb aquests platets.
Del Gresca clàssic, ja el darrer cop vaig tancar caixa. Però em quedaven dubtes de Gresca Bar. I un bon amic amb qui dinem periòdicament, em va citar allà i vaig acceptar per donar una nova oportunitat. I altre cop la mateixa sensació, de «bons plats, però alguna cosa rellisca»
La darrera experiència Gresca
Vaig arribar quan el meu company de taula ja m’esperava i ja la primera sensació d’aglomeració, soroll, cambrers amb els que s’ha de maniobrar al passadís, per no xocar, no va ser un bon presagi.
El meu amic ja estava instal·lat a la taula final, entrant a ma esquerra. La que si estàs a passadís, com va ser el meu cas, van passant els cambrers a pocs centímetres i algun cop a la cadira, acabes rebent.
La carta té prou opcions, però tampoc explica masses detalls de cada plat. I de la primera part a compartir, vam demanar per començar una ensaladilla. Més que res perquè ens van recomanar que demanéssim una cosa freda per començar, per no haver d’esperar. No vaig pensar en fer foto.
Tot seguit un bunyols de bacallà, que passen en el meu top d’aquesta categoria de plats. Impecables en tots els sentits. Les coses tal com siguin i si un plat és molt bo, es diu.
I com sempre Gresca ha estat pioner a BCN, en oferir menuts en restaurant de nivell (ja van començar molt abans d’inventar la secció bar), vam compartir cervell de vedella amb mantega i llimona. No sé perquè, l’esperàvem amb una altre presentació, però va arribar tal com veieu a la imatge. En tot cas un bon plat.
I ja com plats principals, va arribar un melós guisat i per a mi el biquini de llom ibèric i compté, del que havia llegit grans elogis. De fet no sabia massa que agafar de plat principal. No volia atipar-me doncs tenia un sopar al vespre en un dels meus tops i vaig optar pel biquini. També molt bo, però un biquini ?
Vins al Bar Gresca i no postres
Pel que fa als vins, ho vaig deixar a mans del meu company de taula. Una persona amb llarga trajectòria professional en aquest món i que en general va a parar a producte francès (i ja em va bé) i en ocasions a producte espanyol. Llavors em toca fer una excepció en la meva objecció de consciència ?.
No es veia molt entusiasmat llegint la carta, ni li van poder servir el primer vi que va escollir. Ja li passa com a mi, que sol fallar la primera tria. Finalment vam prendre aquest Chablis que va estar molt bé, però va inflar una mica el compte.
Al compartir la carta de vins, amb la del restaurant, potser queda una mica massa complexa pel Gresca Bar. Però ells sabran que els convé.
Quan vam acabar aquests plats, el que ens venia de gust era sortir. Estàvem atabalats del soroll i la proximitat i ja no vam voler postres. Vam demanar el compte i vam anar a fer cafès en una terrassa al carrer Enric Granados.
Conclusions a Gresca Bar
Penso que Gresca Bar, s’ha convertit en un lloc de bons plats, però en que et sents una mica a l’estil #come_cabrón i afanyat.
El servei va a ritme frenètic i vol passar via. Però els plats van anar arribant a bon ritme. Volíem fer l’estil de compartir 3 plats per a començar i de principal cada un el seu, però ens van advertir que seria difícil que els dos segons arribessin junts. Vam dir que cap problema i de fet van arribar al mateix temps.
Cada cop és més difícil en llocs d’aquests, aconseguir demanar «plats no a compartir». La moda és #todosecopmparte. Però ens adaptem i entenem que és molt còmode per les cuines, no haver de sincronitzar res. Plat que surt, plat a la taula…
I com sempre dic, hi ha d’haver gustos per tot. Segueix a la Guia 3(o+)aTaula, que podeu baixar fent clic a la següent imatge, però no està pas al meu Top-25. I en el meu cas, tinc clar que ja no torno. I no és cap contradicció, jo només tinc el 33,33% de vots de la Guia ??.
M’ha anat bé haver tornat a Gresca Bar, per treure’m dubtes de sobre. I he tardat a fer-ho, perquè ningú dels que m’acompanyen habitualment, li venia de gust. I una persona en concret, s’hi negava en rodó . Va ser qui va patir i al·lucinar amb el «broccolo romanesco» com plat del menú llarg ?.
I just ara pensant en aquell dia, m’ha vingut al cap una intervenció poca solta de la (crec) dona del xef, cap a mi. Realment va estar poc afortunada, però a mi aquestes coses m’afecten poc. Més aviat afecten a qui ho intenta, que no sol rebre un bon retorn.
La guàrdia pretoriana de Gresca ?
Gresca Bar, té la sort de caure en gràcia a tot un col·lectiu que van allà, piquen coses (insisteixo que bones!) i fan una mica de gresca d’amiguetes i tot és una meravella. Segurament es posen a la barra i allà van inflant el globus. I cap d’ell s”atrevirà mai a dir al xef hipster «el rei va despullat»
Fins i tot les nits d’atorgament de les estrelles Michelin, es refugien allà el Regol (comandant de la guàrdia pretoriana), amb el xofer i van twitant compulsivament, que no els interessen les estrelles, perquè estan en un lloc que mereixeria ser estrellat.
Casualment mentre redactava el post, va aparéixer un twuit d’una les poques webs en català que parlen de restaurants , en que li donaven un cop d’atenció a Gresca. Una web d’aquelles que no llegeix gaire gent, però que li permet aparentar criteri i fer alguns favors d’apaga focs ?.
Però a la que van aparéixer comentaris donant-li la raó, ja es va posar a la defensiva o els va ignorar. Vaja, que volia fer-se l’homenet «renyant» a Gresca, però al veure que se li anava de les mans, va pensar «tirem enredera, que no sigui que em treguin de la foto» ??.
I em va venir al cap aquella frase de família, de quan et critiquen els propers….
Dels teus en vols DIR, però no en vols sentir DIR ?
RESUM del lloc
- Bons plats i alguns molt bons
- Servei eficaç i a ritme frenètic
- Es deu gaudir més si un està immunitzat als espais que atabalen
- RQP no massa bona, però tampoc fatal
- Ja li he donat un munt d’oportunitats, sense arribar a convenciment
- En conseqüència, no tornaré a Gresca Bar i ho dic de #debonrotllo
Finalment comentar que la zona Esquerra de l’Eixample, ofereix molta varietat. Si voleu veure quins altres tinc publicats, feu clic a,
La darrera vegada que hi vaig anar es van equivocar de taula i un cop servits anb tres o quatre plats i el cava, ens van fer aixecar per asseure als privilegiats qui havien reservat aquella concreta taula. La meva reserva no especificava lloc. En fi, ni disculpes ni res. Massa gent, incòmode, surto cansat encara que tot és bo, ja sempre és el mateix. Tardaré en tornar. Vull menjar amb tranquilitat i sense xocar.
A mi aquestes coses no em compensen. Menjar bé és menja bé en més d’un lloc.
I no em calen incomoditats ni disfuncionalitats com el tema de les taules que comentes….. Això ja és nivell menjador social ?
En el meu cas, ja tanco caixa amb aquest lloc.
Gràcies per passar per aquí.
Bon dia i aprofitant les vacances per fer visiteta, que fa tems et tinc abandonat.
Subscric el que dius de Gresca al 100×100. Plats bons, però tampoc d’un nivell que superi els d’altres llocs de bon nivell a Barcelona. I a no ser que estiguis a la barra, la resta de taules comporten incomoditat a l’estar colze a colze amb el veïnat. I la barra, és la barra, més encaminada a veure “l’espectacle” de la cuina (i alguna cosa que seria millor no veure), que a gaudir de la companyia.
En fi, que un cop més coincideixo.
Abraçada!
Hola Carles, m’alegra llegir-te de nou.
Entenc que quan dius «l’espectacle de la cuina», alguna animalada vols dir ??? i la imagino, però potser millor en privée…
Abraçada!!
Molt d’acord amb aquesta crítica. Jo he anat tres o quatre vegades al Gresca Bar i el menjar, en efecte, l’he trobat sempre molt bo, però mai no m’ha produït el mateix entusiasme que, per exemple, el Topik o el Bardeni (cadascun en el seu estil). També he de dir que sempre n’he sortit amb la impressió d’haver pagat una mica massa, entre d’altres raons perquè les racions poden ser relativament escasses. Naturalment, jo només sóc un pobre indocumentat a qui agrada menjar bé, i per tant, la meva opinió no té cap importància, però m’alegra constatar que no sóc l’únic que ho veu així.
Perdó, el meu comentari era general i no en resposta al d’en CarlesP.
Ja ho he vist, però sol passar…. ja t’he contestat ?
totalment d’acord amb què semrpe tens la sensació que el compte podria ser pèl més baix… jajaja… les racions a mi ja m’estan bé! ergo vol dir que són justetes…. 😉
Gràcies per participar Roger. Ho expliques perfectament i no et defineixis com «pobre indocumentat», doncs això ho som tots… Aquest tema no és una ciència exacta i el que val són les percepcions personals.
En moltes ocasions, el títol de «documentat» o de «amb criteri gastronòmic», s’el assignen entre ells i van inflant el globus.
Salutacions,
Clarissimament ets un indocumentat
I ho diu algú que ni sap on posar els comentaris….. ???
A qui ho dius?… Perquè ho has penjat en un fil en que intervenen: CarlesP, Roger, Esther…
I en el cas hipotètic de que anés per mi, ho tens fàcil…. Documenta’m…. Se suposa que tu si estàs “documentat”
L’únic límit en aquesta web, és no insultar o ficar-se en terceres persones….
Estic amb el Carles, al Gresca, a la barra! a mi el rollo barra amb jaleo, copes de vins i plats amunt i avall de tant en tant ja em mola. m’agrada molt la seva cuina, els vins ecos i pajillades vàries em fan gràcia de tant en tant. això sí, prepara la VISA! però no és un lloc x anar sovint, si no de tant en tant…
Jo ja ni de tant en tant… Ja m’ha cansat i alternatives no falten.
La cuina oberta és un ganivet de dos talls…. Un dia en privat t’explicaré «detalls» que ni tu ni jo ens fixem, però gent professionals de cuina, m’han comentat…
delint x saber!!!! 😉
De fet una mica, ja ho he esbombat uns comentaris més avall com resposta al que signa (?) Buuuuuu….??
Aquest paio sol aparèixer quan parlo poc positivament, d’un lloc que ell considera top-top.
I com reacció, deixo anar munició que en principi em guardo per aquestes ocasions.
O sigui que ara ja saps la història del espàrrec recuperat. Però encara queden coses. Spolier: un bon professional de cuina i molt prudent, em va fer unes reflexions al voltant del tema manipulació d’aliments, que no es fan de manera correcta… Coses que en cuina tancada, ningú veu, però en oberta i des de la barra si es veuen…
I tornant al Buuuu…. #putos_trolls ???… però en el fons saps que m’agrada tenir-los
Docs el bikini tampoc es veu molt lleuger però pot ser només és la foto.
Sembla un més dels impersonals locals que hi ha per tot arreu, aprofitant espai, plats a compartir, sense estovalles i “hola chicos!!” Si no hi ha un plus de plats, feeling, comoditat… millor anar-hi a un altre.
Gràcies per obrir-nos els ulls.
Salut!
Té el seu club de fans o guàrdia Pretoriana que dic jo…. I sembla que dir que no et posa excited, queda malament…
A Facebook, un molt bon cuiner, però poc conegut i regentant un negoci familiar, em va comentar en plan de broma quan va veure el meu post «herejia!!» i definia molt bé la situació….
Si critiques Gresca (que un dels fans em comentava en privat, que les darreres N visites, mai estava el xef), et quedes en minoria en front del establisment gastronòmic, que es riuen les gràcies entre ells i així llueixen «criteri»
En fi…. jo a «lo mio»
Salut!!
“Més aviat afecten a qui ho intenta, que no sol rebre un bon retorn.” Segur que la va afectar molt la teva irreverent contestació, seguríssim.
Passa cap al Topik que per cert, aquests si que van en bolas.
T’anava a dir «hola capullo», però veient el correu del que simules enviar el comentari, millor «hola idiota» ???
(Pels que no hi teniu accés, el pobre home aquest, envia el coment a partir d’un correu fictici amb nom «soc idiota». Ho dic perquè no penseu que soc un «faltón», que de fet si ho soc…. ??
No va fer bona cara amb la meva resposta… però si tu la coneixes millor, tampoc discutiré…. Però en directe soc bastant despectiu amb la gent faltona … tu no ho has patit, perquè sempre t’amagues i mai dones la cara….. Però si que ho soc…
No sé que té a veure Topik aquí, però al menys a Topik, pel que fa de xef, està a la cuina. Que Gresca ja lo normal és no trobar-lo. No sé si perquè diuen que està depressiu o perquè va a la cerca de vins (mooolt) naturals…. ??. Amb la cuina oberta, saps quan hi és i quant no… i la cuina oberta, permet veure detalls com un espàrrec (ja cuit), que cau al terra i el cuineret ajudant el posa al plat sense passar ni per aigua…. (la tripa de bacallà ho tapa tot)
Pots seguir passant per aquí ….. segons el moment t’esborraré o ves a saber si explico més coses…
Hola Ricard, on sopaves al vespre ke dius ke anaves a un dels teus lloks preferits?? Devia ser algun restaurant del Tragaluz, alla es tot freskissim
La feina que em dones anar buscant on has deixat el comentari…. T’ho explicaria, però no sé si m’entendries…. ?
Però com sempre contesto a no ser que s’insulti o es falti al respecte a terceres persones, la resposta és….
Alkostat
Suposo que el publicaré en un parell de dies….
Hola Ricard,
a mi em passa exactament el mateix que a tu, bé però alguna cosa no acaba d´anar (em refereixo al restaurant). També l´hi vaig donar unes quantes oportunitats i el vaig deixar estar. També trobava al seu moment que les racions eren petites (per molt que fos una degustació) i que consti que jo no sóc un”tragón”.
Salutacions,
Carlos
Gràcies per passar Carlos,
Veig que som una colla que opinem se manera semblant. Aquí, també per les xarxes i en privat….
Em dona la sensació de que és un lloc (que sense discutir que els plats siguin bons), està sobrevalorat. El que jo anomeno Guàrdia Pretoriana, és real. I són un grup que a més van en plan d’amiguetes i si el líder diu “inmillorable”, el manat repeteix el mateix….
I així s’han fet un nom….. I a la gent, els costa de dir el que diem…. “bons plats, però tampoc cal reverències al lloc”.
Això de la gastronomia ha comportat bombolles que costen de fer explotar….?
Salutacions,
Ricard no se el Rafa te depressió o no però la veritat es que tu tens pinta de ser emocionalment inestable, un foll
Bieeeeeeennnnnn….! Per fi has après a posar els comentaris al seu lloc….
No sé si seré «emocionalment inestable», però tu no pintes massa bé, deixant cometaris de manera anònima en una web que suposo no t’agrada….
I com que a l’altre comentari, has faltat a les normes, faltant a terceres persones, doncs esborrat i crèdit acabat per avui….
Hola, el problema és que gent com el Regol el tenen protegit, posant crítiques cada dos per tres i demanant l’estrella…El que es veu molt clar és que el que ara dóna pasta són les barres a on estàs molt incòmode i menges de mala manera (és un dir) i al final sense adonar-te et deixes molts diners (Gresca, Coure, Caldeni, Verat, Alkostat..). I que consti que no critico la qualitat perque Caldeni és un fora de sèrie i Topik també.
Salutacions,
Carlos
Just tal com ho comentes. El Regol, malgrat les meves conyes, és un paio amb criteri gastronòmic, però que cau fàcilment en temes d’amiguisme i tampoc té valor per enfrontar-se a grups més poderosos. I com sembla que això d’opinar de gastronomia, dona nivell, té un seguici de gent que li ballen l’aigua i si ell diu blanc, tots diuen blanc.
Ell té els seus protegits top…. Gresca, Suculent, el paio aquell que tenia el Capritx a Terrassa i potser algun altre. Però quan ell va, no pateix l’incomoditat. Va a determinades hores i fora del batibull…
Si et fixes, la majoria dels que van de «criteri gastro», sempre estan d’acord i intenten formar lobby….
Les barres, són el que dius: Llocs per fer veure que vas a sopar, on estàs incòmode i que a més si et despistes, pots pagar car.
Però ens agradi o no, aquesta és la tendència actual i portar la contrària surts esquitxat..
Salutacions,
Dic jo que el Regol, amb el seu criteri gastronòmic, parla bé dels llocs que li agraden no? I malament dels que no. Perque poca gent he vist a part d’ell “criticant” el celler o l’àbac o tenint discusions amb xefs triestrellats. Vaja que sembla que va bastant de cara.
El que a tu et passa, és que un dia li vas deixar un comentari en plan colega al seu blog i en va contestar malcarat, i des d’aquell dia, curiosament, cada dos per tres li vas llençant punyaladetes des del teu blog. Uns som anònims i tu tires la pedra i amagues la mà, perque si no ja m’explicaràs que cony és això del xofer, que és la teva frase preferida.
Me la pela el Gresca.
Hola Anònim,
Dir-te en primer lloc que tot i que els anònims no són els meus comentaris preferits, si són correctes i raonats, com és el teus¡, també els agraeixo i els contesto intentant raonar.
El tema xofer, va d’una conya que vam començar a Twitter i que es referia a una persona que l’acompanya, perquè ell no condueix. La conya es va anar fent gran i el malnom, va anar-se popularitzant. No té més importància ni és res contra el Regol. I el xofer (un personatge amb ínfules), es devia emprenyar i em va bloquejar. Molta gent coneixen qui és el xofer i per tant no és cert que “tiro la pedra i amago la ma”. Prou que l’he marcat en el seu moment.
Dit això, no tic res contra el Regol. Tens raó (veig que controles bé ?) que un dia en un comentari de gentilesa que li vaig posar en un post, ell va contestar de manera desafortunada, parlant d’un altre post en que (segons ell) es sentia referenciat. De la seva resposta inadequada, vaig deduir que em tenia comptes pendents i ja em vaig sentir alliberat, per fer les conyes que em vinguessin de gust.
Vaig començar amb conyes com la del xofer, que pel que sé es va prendre malament i d’aquí ha sorgit el distanciament, que per mi resulta còmode, doncs puc dir el que penso i fer conya sense manies.
També dir-te que valoro les opinions del Regol i penso que és de la (molt) poca gent amb criteri. Però tampoc cal adoració… Ell li agrada actualment treure pit en front d’alguns plats i a mi sempre em queda el dubte si si em fio més del ser criteri (ex cuiner i cap crak) o del que ha fet el plat, que sol ser cuiner en actiu i en ocasions de prestigi.
Ell té fama entre els cuiners (la seva audiència fora d’aquest món, és escassa) i ningú vol una crònica negativa. I alguns li segueixen el rotllo de fer com si escoltessin els «consells», i al darrera, el critiquen o es burlen.
Si tens qualsevol altre dubte, estaré encantat de respondre’t. Si vols més detalls del metge -xofer (uisss… s’em ha escapat), caldrà que entris identificat… ??
Per tu els comentaris ‘si són correctes i raonats’ són els que et donen la raó, veritat?
Tu deus ser el fill (tonto) de l’altre troll ?
De veritat has entés que el comentari a qui dic “si són correctes i raonats”, em dona la raó??. Perquè precisament no me la dona. Em qüestiona coses i les hi contesto.
Com que ara ja has embogit una mica i ja vas a fer merder, els propers comentaris clic i fora…. Voy palla…?
No m’han agradat mai els llocs incomodes i menys les barres a no ser que el grup meu dels dijous se’ls acudeixi anar als típics llocs de barra de tota la vida i que de tant em deixo caure per allò de o tragas o no els veus. En quan a la Gresca jo sempre hávia menjat bé, parlo de quan encara no tenía barra ( era la meva zona d’influencia i per proximitat anava bé. La cosa es va torçar quan va obrir la barra i davant l’insistencia d’en Rafa ens i vam arrivar………..( ja no hem tornat mai més ni tan sols al restaurant). L’ultim cop que vaig probar la cuina d’en Rafa va ser al Rilke lloc del que fa 40 anys havia tingut uns grans records i vaig acabar que no tornaría a probar la seva cuina. Llogicament al Torpedo no i aniré. Salut
Jo que esperava veure fotos teves a Torpedo ???
I pel que sé, de Rilke ja ha abandonat… i no tinc ni idea de com segueix Rilke… De fet el darrer feed back que en tinc, és que havien apujat preus…
Penso que actualment, Gresca gira al voltant del Bar Gresca i té la sort de la guàrdia Pretoriana, que és posen «palotes» interaccionant amb el cuiner. Perquè quan hi van ells, llavors està.
I comença el joc de “mira com te lo hago” i els altres “que bien ,me lo haces” i com en aquesta BCN actual els foodies i fins i tot crítics fan lobby, van fent grossa la bola de neu i intenten silenciar a tothom qui no segueix el joc.
Ara per ara, silenciar-me, no poden ??tot i que ho intenten…
Salut!!
Et corrou l’enveja company, tu el que voldries es ser part de la guardia pretoniana!!
???…. Soc una mica selecte amb la gent que surto….. No soc dels que #toelmundoegueno
A més, si estàs integrat en un grup, no pots rajar del grup….
En general els platets estan bé, potser una mica massa petits. Però on sí que crec que es passen és en els preus dels vins, massa inflats. També és cert que hi ha poc espai entre taules. Hi he anat dos o tres cops i m’agrada però sense arribar a l’entusiasme.
De fet, la majoria ho veiem igual (excepte la guàrdia pretoriana, que ho veu tot de meravella). Com tu dius, bons platets i en la zona Bar, ambient sorollós, amb taules enganxades.
Jo ho he intentat en varies ocasions i arriba el moment en que dius «ja ho he vist massa… no torno»
Però com sempre dic, hi han d’haver gustos per tot….
Salutacions!
Ahir vaig anar al Gresca Bar i vam menjar de 10. Que n’aprenguin!
Doncs, m’alegra molt…. Jo explico un lloc, comento com ho veig i són benvingudes els opinions a favor i en contra…. Fins i tot les ofensives, mentre no afectin a terceres persones.
La veritat es que m’en alegro molt del que en penses del Gresca Bar.
Soc un fan del Gresca Bar, cuinen de meravella, pero…..
– El soroll no m’importa gaire, m’ho prenc mes en plan taverna style
– El servei es terrible….de veritat….hi vam anar al 05-2019….estan de caxondeo tot el servei … brometes aqui brometes alla…. no amb tu sino entre ells.
– El problema ve perque ens van asseure a la barra de la Cuina (m’encanta veure com cuinen) pero…. com tu be dius…. quasi be ens van fort fora….. vam escollir el segon torn per no anar amb presses i pendren´s una ampolleta de vi tranquilamente entre dos.
Vam demanar que els plats sortissin un a un (no voliem aglomeracio de plats) dic jo que els plats poden sortir un a un no??? tant difficil es? Portes el primer….. i marxes el segon…. portes el segon….i marxes el tercer… aixi pots gaudir , comentar, assavorir, combinar el vi, fer la teva foto….
Doncs no…… si vam demanar 6 plats…. ens els van portar axil 1+2+3 van començar a netejar la cuina devant nostre…. amb els sabons i desgreixants pertinents…..amb les seves olors que ens van destruir la meitat de l’apat….
Un desastre…. Vi? Ens van servir la primera copa…. despres? Ens el vam haver d’anar servint nosaltres tota l’estona.
I aixo que el encarregat (un noi grandot) estava al davant nostre tota l’estona…… res…. totalment ignorats durant tot el servei……
Dic jo… que si et gastes 40eu amb un vi….. el minim que poden fer es servirte´l no?
Vam sortir molt emprenyats, I com tu dius… no hi tornarem….hi ha molts llocs on per 110eu/2pax menges molt pero que molt be a BCN.
Al principi deia que m’en alegro, perque quan veus un lloc tant ple…. i ets l’unic que en surts disgustat… penses….sere jo que soc un tiquis miquis? Pero ja veig que no !!
S’ha de pagar la reforma que van fer !!! S´han de fer molts coberts !! Per cert no hi eren cap dels dos ni el Rafa ni la Mireia.
Bon dia Clark…
Ho veiem igual, l’únic que ho expliquem de diferents perspectives…. I tal com dius, a 110eu/2pax , hi han moltes opcions a BCN.
Però avui en dia el personal que va de foodie, està aborregat. I a la que s’aconseguix muntar una bombolla de «tot és una meravella», costa molt desinflar-la. I la bombolla l’han muntada molt bé i amb gent que té influència. I no dic pas que menteixin, sinó que saben cuidar la bombolla. I els foodies més low-level, repeteixen el que diuen els altres, com si fos una religió.
Segur que amb els seu grup de fans, no es posen a netejar la cuina quan els tenen a la barra..?. Ni tant sols els deixen posar-se el vi, doncs ja tenen cura d’anar portant vins “… proveu aquest…. ara tasteu l’altre…”.
I la resta de gent, no s’atreveix a explicar la realitat. Per això al títol deia “que algú els tindria que avisar de que van despullats”. Però el seu grup de fans, està tant compromés, que si tens paciència en llegir els comentaris anteriors, veuràs que han aparegut tres anònims / trolls, que ataquen, defensant Gresca a capa i espasa. Un el que signa com “buuuu”, que apareix de tant en tant, un altre més agressiu (li he eliminat un parell de comentaris quan insulta a terceres persones) i un de més raonat, reflexionant sobre en Regol..
I aquests anònims / trolls, normalment no apareixen, però són la mostra de la colla aborregada, que troba Gresca un temple. I reitero que la cuina és bona…
Salutacions i gràcies per passar.