Germans Miquel’s és un Restaurant a Cambrils, senzill i entranyable. Bons peixos, arrossos i marisc, a preus continguts atès la qualitat del producte. I amb un tracte excepcional.

Germans Miquel’s

Consolat del Mar 28 (segona línia de mar, al bell mig de Cambrils)

el seu Instagram
TEL.: 977 79 16 53

Germans Miquels entrada

 

Normalment en la meva ruta de restaurants, em dono un espai d’uns dotze mesos entre les respectives publicacions. Però Germans Miquel’s, és un lloc especial per a mi, perquè el tinc associat a molts moments de felicitat i celebracions.

Per tant, torno a parlar de Germans Miquel’s, quan amb prou feines han passat sis mesos de la darrera publicació.

Allà trobo bon producte i tracte afable per a tothom, cosa que s’agraeix. I el tipus de cuina que t’esperes trobar a Cambrils, en uns temps que més d’un restaurant vol jugar en una lliga d’innovació i creativitat mal entesa.

I a sobre, més d’un lloc de Cambrils, es deixa anar enredant per aquell personatge démodé, que escriu en un diari de Lleida, que s’inventa premis i guardons i es fan la festa entre ells, quan realment i mirat des de fora, tot el show és patètic. Però passem al tema que ens pertoca i deixem que es vagin fent la festa i premiant entre ells 😂.

Com he explicat en anteriors posts del mateix lloc, Germans Miquel’s permet anar-hi a molts nivells. No és un lloc que es pugui definir com econòmic, perquè el producte que treballen és de nivell, però permet moltes opcions que m’agradaria resumir.

Opcions a Germans Miquel’s

1-Anar a fer un arròs…

És molt típic allà anar a fer un arròs dels diferents que ofereix i demanar alguns plats inicials per a compartir. Recomano especialment els llucets fregits, els musclos a la marinera, els caragols de punxes i evidentment qualsevol marisc.

2-Anar a fer uns entremesos…

Els entremesos de peix, es demanen com plat únic, com ja he descrit en diverses ocasions. En resum, són una seqüència de plats, primer freds i després calents i tal com diu el nom, a base de peix i marisc. Si no ho heu provat mai, ho recomano especialment.

3-Anar a fer una mariscada

També la mariscada a Germans Miquel’s, és molt recomanable i amb una relació qualitat-preu molt bona. Una mariscada que està al voltant dels seixanta i pocs €. I en la que evidentment, no tots els productes poden ser prèmium a aquest preu, però si més que bons. Una opció perfecta per a qualsevol celebració.

4-Anar a compartir plats, estil pica-pica

I ja la darrera opció que hem fet moltes vegades, que va de compartir plats a l’atzar i en què el preu dependrà del que escollim. No és el mateix demanar la seva sèpia a la planxa trossejada, que demanar ostres o els seus escamarlans a la planxa que arriben tallats longitudinalment.

Que vam demanar a Germans Miquel’s

En aquesta ocasió vam entrar amb la idea de demanar 2 plats inicials i després compartir la mariscada. . Però en demanar com a primers el variat de peix fregit,  ja ens va dir el Xavi, que no demanéssim més.

Com entreteniments,  ens van oferir aquestes sardines en escabetx que estaven espectaculars. Aquí les veieu amb les dues salses habituals, que són de vici 😅. Amb el pa i les salses, ja podria dinar.

 

I el variat de peix fregit que vam gaudir molt. Quina diferència entre algunes fritangues i els fregits bons!.

Tot seguit van anar arribant els plats que configuren la seva mariscada i que arriben per etapes, començant pels musclos i els caragols de punxa. Hem demanat un munt de cops els caragols de punxa a Germans Miquel’s i sempre sorprenen per bons.

Algun secret deuen tenir, perquè a casa, no ens queden al mateix nivell. I crec que comprem al mateix proveïdor 🤷🏻‍♂️.

I ja a continuació, arriben els primers serveis calents de la mariscada: canyuts, escopinyes i cloïsses.

Germans Miquel's closca

Per a continuar amb els llagostins, gambes i escamarlans.

Germans Miquel's mariscada

I finalment el mig llamàntol, perquè recordem que es tractava d’un única mariscada a compartir. La meitat va arribar sencera, però vaig posar el ganivet abans de la foto i així ha sortit 😉.

Vins i postres

També la carta de vins és senzilla, però ha anat millorant amb els anys, fent l’esforç d’anar incorporant vins de proximitat, escollint en aquesta ocasió aquest DO Terra Alta, que demanem sovint i fins i tot tenim per casa.  I aquest cop va arribar en l’ampolla de nou format i etiqueta.

La carta de postres a Germans Miquel’s, és molt clàssica i en aquesta ocasió la Marta va demanar el seu bescuit amb xocolata calenta, que vaig tastar i puc donar fe del bon nivell. 

Germans Miquel's postres

 

Conclusions / Reflexions a Germans Miquel’s

Es tracta d’un lloc portat per dos germans, un a la cuina i el Xavi a la sala, amb clientela bàsicament fixa i on el turisme llunyà és molt poc freqüent. I amb el detall que bona part dels clients que van entrant, el Xavi els coneix pel nom, que és tota una garantia de fidelitat.

I just el passat dimecres migdia, previ al Pont del Pilar, el local feia goig de clientela i tota de proximitat-proximitat 😏 i és que Germans Miquel’s llueix d’honestedat i aquest és un dels seus valors principals, juntament amb el bon producte.

Per sort a Cambrils, queden alguns restaurants d’aquest estil. Acuamar és un d’ells i tinc notícies d’un parell més, però com no he estat, no puc dir noms. i tampoc vull diversificar molt més, perquè el meu objectiu, tampoc és la descoberta de llocs, activitat que deixo pels que en treuen alguna cosa a canvi 😏.

I segurament us estranyarà que comenti un tema poc habitual en mi, però que dona pistes del lloc. En pocs restaurants (tret dels estrellats i semblants), trobareu uns serveis tan pulcres. He estat més de 50 vegades a aquest lloc i mai ha fallat el sabó, ni l’assecador, ni el dispensador de tovalloles.

Germans Miquel's tiquet

 

Germans Miquel's avaluacio

Resum d’aquest Restaurant a Cambrils

  • Restaurant a Cambrils senzill i entranyable, amb clientela fixa
  • Bon peix, arrossos i marisc
  • Preus continguts atès la qualitat del producte
  • En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar
  • Germans Miquel’s , és un dels llocs en que globalment gaudeixo més, per producte, tracte i senzillesa
  • En conseqüència, un Restaurant a Cambrils, molt  recomanable

Finalment us vull recordar, que la zona és molt bona a nivell gastronòmic. I us deixo un enllaç a un post que vaig dedicar a la zona costanera de Tarragona. Feu clic al mapa i teniu un bon repertori,

Finalment, si voleu rebre un e-mail d’avís a cada nova publicació?

Al facilitar el meu correu, consento el tractament de les meves dades. Restaurantscat.cat tractarà les seves dades amb la finalitat gestionar la seva inscripció al bloc, per mantenir-lo informat sobre les nostres notícies i novetats. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal, que podeu consultar al botó inferior.